Rašid Sumaila
Rašid Sumaila

Rašid Sumaila u Beogradu! Čeka se štoper kapitalac

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.06.18. | 14:45

I vezista plemenitog kova

Damijan Le Talek i Abraham Frimpong su otišli, a cilj Crvene zvezde je da napravi iskorak u odnosu na proteklu sezonu, pa će ovog leta pokušati da oformi još jaču konkurenciju. Stoga će se Vujadinu Saviću i Srđanu Babiću uskoro pridružiti i Rašid Sumaila, centralni bek iz Gane, koji stiže na pozajmicu iz Al Kadisije.

Sumaila je prema informacijama MOZZART Sporta već doputovao u Beograd kako bi obavio lekarske preglede i finalizirao saradnju sa crveno-belima!

Izabrane vesti

Međutim, kako će Sumaili to biti prvi susret sa evropskim fudbalom te postoji i mogućnost da se ne snađe, crveno-beli se nadaju da će se u nastavku prelaznog roka dodatno obezbediti dovođenjem još jednog, četvrtog štopera. Taj bi trebalo da bude kapitalac, stub odbrane u narednoj sezoni, igrač uz koga će i Savić izgledati bolje, uz koga će Babić moći da uči.

Kad su ostale linije u timu, traži se i vezista plemenitog kova. Čujemo da je pod lupom Lorenco Ebesilio, 26-godišnji Holanđanin koji se na početku karijere u Ajaksu jednu sezonu “zakačio“ sa doskorašnjim Zvezdinim kapitenom Mičelom Donaldom, pa ćemo pretpostaviti da je i on udelio neku lepu reč o Beogradu, a i u drugom smeru samom igraču. Ebesilio je po odlasku iz Amsterdama igrao u Metalurgu, Gabali, Mordoviji, Anžiju, zatim kiparskom APOEL-u, potencijalnom Zvezdinom rivalu u drugom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ugovor mu je istekao, pa je slobodan u izboru nove sredine. Međutim, trenutno je samo Zvezdina želja – jedna od – do realizacije posla ogroman je put. Kraj mu se trenutno ne nazire.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rašid Sumaila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara