"Trajković"
"Trajković"

Raskinuli Partizan i Trajković (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.10.14. | 15:37

Iskusni štoper slobodan u izboru nove sredine

TrajkovićDva meseca i sedam dana posle izbacivanja iz takmičarskog sastava Branislav Trajković više i zvanično nije član Partizana. Iskusni štoper je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima, pošto se sa čelnicima kluba dogovorio o delimičnoj isplati predviđenih primanja do kraja ugovora, što znači da je slobodan u izboru nove sredine.

Trajković je iz ekipe Partizana odstranjen posle revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv bugarskog Ludogoreca, kad je pri rezultatu 2:2 udario bez lopte napadača bugarskog tima Jana Bezjaka, zaradio crveni karton i tako inicirao odluku trenera Marka Nikolića da ga udalji iz tima.

Izabrane vesti

Od tada je Trajković trenirao odvojeno od ostalih fudbalera Partizana, međutim, sve do danas nije uspeo da nađe zajednički jezik sa rukovodiocima, ali sad, kad je administrativno rešen njegov status, iako je zimus sklopljenim ugovorom bilo predviđeno da za crno-bele igra do leta 2017.

Pre Partizana, Branislav Trajković je igrao za Hajduk iz Kule i Vojvodinu, a u dresu kluba iz Humske 1 odigrao je 14 utakmica i postigao jedan gol.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Branislav TrajkovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara