""
""

Rašović: Detektovali smo slabosti

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.13. | 23:00

“Dobro je što smo lako ulazili u šanse, postigli dva gola, mogli još jedan, a nije dobro što nam je protivnik lako stvarao prilike”, ocenio je trener Partizana posle remija sa Metalistom (2:2)

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta u Sloveniji

 

Izabrane vesti

Vrlo dobro izdanje Partizana, posebno u prvom poluvremenu meča sa Metalistom, ostalo je bez naplate u vidu rezultata. Crno-beli su posle 45 minuta imali zasluženo vođstvo, ali su padom u drugom delu dozvolili snažnom protivniku da poravna na 2:2.

Tim je zabeležen prvi remi u pripremnom periodu, posle poraza od Lokomotive (0:1) i pobede nad Petrolulom (1:0).
Takav nam je izgleda redosled”, nasmejao se Vuk Rašović. “Utakmica je došla u pravo vreme, bila nam je potrebna provera sa dobrim protivnikom, da vidimo gde se nalazimo, šta su dobre, a šta loše stvari, a evidentno obe postoje. Detektovali smo sve slabosti, moramo da pokušamo da ih ispravimo”.

Šef struke Partizana govorio je o konkretnim vrlinama, kao I manama poslednje provere pred put u Varšavu, gde će na “Dejna kupu” odigrati još dve utakmice.
Dobro smo igrali, lako ulazili u šanse, postigli dva gola, možda mogli još jedan, da je sudija svirao očigledan penal. A nije dobro što nam je protivnik lako stvarao prilike, u tom segment moramo da dovedemo stvari na viši nivo. Ima vremena da se sve popravi do prve takmičarske utakmice. U tom trenutku protivnik nam neće biti jak poput današnjeg, ali ako težimo evropskom iskoraku moramo da budemo još bolji”, dodao je Rašović.

 

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde možete pratiti na našem specijalu.

 

(FOTO: partisan.rs)


tagovi

FK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara