""
""

Rašović na legiju stranaca iz Bugarske kreće bez Đemba Đembe (SASTAVI)

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.13. | 18:44

Partizan protiv Ludogoreca (19.30) sa trojicom novajlija u startnih 11

Partizan nastavlja pohod ka Ligi šampiona iz Razgrada. Crno-beli od 19.30 gostuju Ludogorecu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje, a šef struke Vuk Rašović je odlučio da Bugarima suprotstavi znatno izmenjen sastav u odnosu na onaj koji je igrao protiv Širaka.

U startnih 11 su trojica novajlija: Nikola Gulan na levom beku, Milan Obradović na mestu štopera, kao i Petar Grbić u ulozi desnog bočnog veziste, dok je najzvučnije ime koje je ovog leta stiglo u Humsku 1, Erik Đemba Đemba ostao na klupi i verovatno će dobiti priliku u drugom poluvremenu, o čemu je MOZZART Sport već pisao.

Izabrane vesti

Još jedna promena u poređenju sa timom koji je igrao revanš sa Jermenima je povratak Nikole Ninkovića u najbolji tim, umesto Filipa Malbašića.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TREĆE KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA (PRVI MEČ)

Ludogorec
Stadion: Ludogorec arena
Kapacitet: 8.000 mesta
Sudija: Mihail Kukulakis (Grčka)

 

PARTIZAN (4-2-3-1): Lukač – Aksentijević, Obradović, Ivanov, Gulan – Marković, Jojić – Grbić, Saša Ilić, Ninković – Šćepović. Trener: Vuk Rašović.

Rezerve: Živko Živković, Ivković, Stanković, Đemba Đemba, Luka, Malbašić, Kojić.

LUDOGOREC (4-3-3): V. Stojanov – Žunior, Barte, Moci, Minev – Đakov, Marselinjo, Zlatinski – Abalo, I. Stojanov, Bezjak. Trener: Stojčo Stoev.

Rezerve: Čvorović, Mantila, Aleksandrov, Vitinja, Ernandez, Espinjo, Žunjino.

 

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

BugarskaErik Đemba ĐembaEvropaLiga šampionaLudogorecFK PartizanSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara