""
""

Rašović: Šanse ne realizujemo, golove lako primamo

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.07.13. | 17:08

Posle poraza od Austrije (1:2), trener Partizana ukazao igračima na detalje koje moraju da poprave

Dileme više nema, slaba tačka Patizana zove se – odbrana. Crno-beli su poraženi i u meču za treće mesto na „Dejna kupu“ od bečke Austrije (1:2), a na osnovu izlaganja Vuk Rašovića jasno je da šef struke najviše zamera fudbalerima na igri u defanzivi, jer su, kao i u jučerašnjem polufinalu sa Legijom (1:2), još jednom častili protivnika.
Većim delom smo držali loptu, igrali lepo i stvarali šanse, ali smo ponovo došli u situaciju da lako primamo golove. Austrija nam je dala dva praktično bez udarca u okvir gola. To smo mi u ovom trenutku: ne realizujemo šanse, a lako primamo golove“, rekao je Rašović.

Trener Partizana promenio je sve startere u odnosu na okršaj sa Poljacima, a i taj kombinovani sastav u većem delu meča izgledao je dobro na terenu. Sve do završnice.
Austrija je kvalitetna ekipa, a mi moramo da vodimo računa o svim elementima utakmice. U drugom poluvremenu smo pojačali ritam, postigli gol i stvarali šanse, ali ih opet nismo koristili. A to moramo da uradimo, ali želimo da napravimo nešto značajnije. Inače, biće dosta loše“.

Izabrane vesti

I na drugom meču na Pepsi areni Marko Šćepović je postigao gol, ali je pitanje da li će Rašović na njega moći da računa za dvomeč sa Širakom, pošto se odavno najavljuje transfer reprezentativnog centarfora.
Marko dosta dobro radi na treninzima i to se reflektuje na utakmice, a dobro je za njega. Videćemo da li će Šćepović ostati, ja to u ovom trenutku ne znam“.

U drugom poluvremenu šansu su dobili maloletni talenti, Danilo Pantić i Andrija Živković, koji je skrivio jedanaesterac iz kog su Austrijanci izjednačili.
„I Danilo i Andrija su bili dobri, ali sa obojicom moramo da budemo strpljivi. Andirja je imao i jednu šansu  i morao je da donese drugačiju odluku. Što se penala tiče, čini mi se da je dosuđen prestrogo, mada nisam najbolje video cel situaciju“, zaključio je Vuk Rašović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara