"Vuk Rašović"
"Vuk Rašović"

Rašovićeve brige

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.13. | 22:31

Nedopustive greške crno-belih protiv Legije dale treneru Partizana razlog za razmišljanje

Vuk RašovićNije sramota izgubiti od Legije, posebno u Varšavi. Ali nije ni moranje, a Partizan je mogao da ostane neporažen da mu se nisu ponovile boljke sa početka priprema za novu sezonu. Šef struke srpskog šampiona Vuk Rašović svestan je na čemu treba raditi.
"Očekivali smo ovakvu utakmicu, borbenu, pravu takmičarsku. Legija je trenutno spremnija od nas tako da mogu da budem zadovoljan prikazanim u nekim elementima igre", počeo je Rašović pre no što se okrenuo ka manje svetlim tačkama.
"Prvo, imali smo dosta šansi, ali ih nismo koristili. Takođe, gol smo primili posle olako izgubljene lopte u 46. minutu. A oba smo primili posle udarca glavom, tako da imamo teme o kojima treba razmišljati. Ipak, dobro je što se sve ovo dešava u pripremnom periodu na prijateljskim utakmicama".

Rašović  je najavio i da će u sutrašnjem duelu sa bečkom Austrijom šansu dobiti igrači koji nisu danas bili u prvom planu.
"Imamo još jedan duel sa učesnikom kvalifikacija za Ligu šampiona i treba to da iskoristimo da vidimo i neke  druge fudbalere".

Izabrane vesti

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Legija VaršavaFK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara