"Slavlje fudbalera Sasuola"
"Slavlje fudbalera Sasuola"

Raspad u Rimu: Sasuolo držao fudbalski čas Laciju na Olimpiku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.02.16. | 20:50

Rimljani poraženi sa 0:2 od sjajne ekipe Euzebija Di Frančeska

Slavlje fudbalera Sasuola

Lacio je u totalnoj agoniji. Ma koliko rezultati u Ligi Evrope ekipe Stefana Piolija bili pristojni, u Seriji A ovo je tek prosečna ekipa koja više nikoga ne može da pobedi u Rimu. Nova blamaža usledila je u duelu sa Sasuolom, koji je rutinski pokorio Večni grad 0:2 (0:1) i potvrdio da dobri rezultati ove sezone nisu slučajni.

Izabrane vesti

Ništa bitno se nije dešavalo do 41. minuta, a onda je Brazilac Maurisio na samo sebi svojstven način po ko zna koji put ove sezone častio protivnika. Neoprezno je startovao na protivničkog igrača, a sudija Damato odmah pokazao na belu tačku. Domeniko Berardi pogodio je rutinski sa 11 metara i doneo prednost gostima.

Probao je Lacio brzo da odgovori, dobru priliku odmah je na drugoj strani imao Marko Parolo nakon asistencije Sergeja Milinkovića Savića, ali je neprecizno šutirao glavom. U nastavku Lacio je pokušavao da se vrati u meč, ali nije stvorio ozbiljnije šanse. Sasuolo je mudro držao loptu, kontrolisao igru, a konačni mat Nebesko-plavima servirali su Nikola Sansone (asistent) i strtelac Gregori Defrel, koji je rutinski matirao Ertrita Berišu za konačnih 0:2. 

Mogao je koji minut kasnije Klose da vrati Rimljane u meč, ali je golman Konsilji maestralno intervenisao i sprečio Nemca da se upiše u strelce. Ovaj pomašaj bio je znak da ceo stadion ustane protiv predsednika Klaudija Lotita i po ko zna koji put u poslednjih pet godina javno zatraži njegovu ostavku razočaran onim što Lacio prikazuje ove sezone.

Čak četvrti put kod kuće Lacio nije uspeo da zatrese mrežu rivala, a još veću blamažu izbegao je u 74. minutu kada je Sansone upropastio već viđen treći gol za Sasuolo, nakon što je iz ofsajda zatresao mrežu. Od Srba Milan Biševac i Sergej Milinković Savić su bili starteri, dok je Filip Đorđević ušao u igru u mesto Klosea u 76. minutu. 

SERIJA A - 27. KOLO:

Subota:
Empoli - Roma 1:3 (1:2)
/Zukanović 22 autogol - El Šaravi 5, 74, Pjanić 27/

Milan - Torino 1:0 (1:0)
/Antoneli 45/

Nedelja:
Palermo - Bolonja 0:0

Karpi – Atalanta 1:1 (0:0)

/Verdi 75. penal - Kurtič 52/

Sampdorija - Frozinone 2:0 (1:0)
/Fernando 44, Kvaljarela 69/

Kjevo - Đenova 1:0 (0:0)
/Kastro 51/

Udineze - Verona 2:0 (1:0)
/Badu 31, Tero 56/

Juventus – Inter 2:0 (0:0)
/Bonuči 47, Morata 83pen/

Ponedeljak:
Lacio - Sasuolo 0:2 (0:1)
/Berardi 41. penal, Defrel 67/

21.00: Fjorentina - Napoli

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Serija AsasuoloNikola SansoneMiroslav KloseLacioItalijaGregoa DefrelDomeniko Berardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara