Rasplet u Danskoj: Ko skida krunu Kopenhagenu? Midtjilandu dovoljan bod, Brondbi se nada čudu

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.05.18. | 14:39

Bitka i za mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Crta se podvlači i u danskoj Superligi! Poslednje kolo na programu je od 18.00, Midtjiland vodi sa 82 boda, u stopu ga prati Brondbi koji ima 80. I to nije sve. Bitke će se voditi i za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, gde Nordsjiland ima bod više od Kopenhagena i dočekuje ga na severoistoku zemlje.

Prvoplasirani Midtjiland mora da pobedi Horsens kako bi drugi put u istoriji osvojio titulu. U slučaju remija i pobede Brondbija, šampion će zbog bolje gol-razlike biti Brondbi, koji ujedno ima i bolji međusobni skor. Ipak, Midtjiland je dobio Horsens na sedam poslednjih zvaničnih susreta, ove sezone ga je sva tri puta dobio relativno lako i ne bi trebalo da ima problema na svojoj MCH areni u Herningu.

Izabrane vesti

Brondbi se nada čudu. Tačnije, da Horsens otkine najmanje bod Midtjilendu. A preduslov za bilo kakvu nadu je pobeda nad Alborgom koji, baš kao i Horsens, nema rezultatski motiv.  

Ukoliko je suditi po onome što je (i dalje aktuelni šampion) Kopenhagen prikazao ove godine, vrlo lako bismo mogli da ga vidimo u baražu za kvalifikacije za Ligu Evrope. U direktnom okršaju za treću poziciju, tim Stolea Solbakena putuje na noge Nordsjilandu na čijem terenu nije slavio više od pet godina. Od tog momenta viđeno je osam duela, od čega su tri pripala Nordsjilandu. Dodajmo još da je domaćinu dovoljan bod.

DANSKA 1 (PLEJ-OF) - POSLEDNJE KOLO

Ponedeljak

18.00: (1,20) Midtjiland (6,50) Horsens (10,5)
18.00: (1,20) Brondbi (6,50) Alborg (10,5)
18.00: (3,00) Norsjiland (3,40) Kopenhagen (2,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Danska 1sportsko klađenjeBrondbiMidtjiland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara