"Nemanja Supić"
"Nemanja Supić"

Ratko Mladić zavadio Pazarce i Nemanju Supića

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.13. | 18:36

Navijači plavo-belih grafitom izrazili protest povodom dovođenja novog golmana

Nemanja SupićBranio je na reprezentativnom nivou, stigao iz uspešnijeg kluba, ali Nemanja Supić nije dobrodošao u Novom Pazaru. Ili barem u delu navijača koji mu nisu zaboravili da je posle izricanja oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču navodno izrazio javnu podršku Ratku Mladiću.

Supić se kasnije branio tvrdnjom da mu je profil na društvenoj mreži Fejsbuk hakovan, ali mu Pazarci očigledno nisu poverovali. Stoga je u Novom Pazaru osvanuo grafit sa parolom: "Supiću shvati na gol našeg kluba nećeš stati".

Izabrane vesti

Fotografiju možete pogledati na Fejsbuk stranici navijača Pazara na kojoj se postavlja i sledeće pitanje:
"Kako jedan sportista kao što je u ovom slučaju golman Supić da sebi za pravo da podržava haškog optuženika i čoveka koji je odgovoran za smrt preko 8 hiljada nevinih civila! I taj isti Supić daje sebi za pravo da celoj publici psuje tursku majku i sada dođe da brani boje istog tog (našeg) kluba?! Videćemo kako će biti dočekan na utakmice kluba. Ako se po jutru dan poznaje".

Ispod teksta brojne uvrede na račun Supića, koji se u nezavidnoj situaciji našao zbog Fejsbuk poruke sledeće sadržine: "Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci, a ovi drugi nevinašcad. Izdrži Ratko!".
"Nisam ništa isticao i ne stojim iza tih reči", govorio je Supić kasnije za Dnevni avaz.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

navijačiNemanja SupićNovi PazarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara