"Raul Bravo iz najboljih dana"
"Raul Bravo iz najboljih dana"

Raul Bravo ponuđen Zvezdi, ali Partizan se pita (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.07.13. | 19:54

Čuveni Španac na probi u Legiji, koja će posle sutrašnje utakmice sa crno-belima odlučiti da li će mu ponuditi ugovor

Raul Bravo iz najboljih danaNekada član čuvenih Galaktikosa madridskog Reala, Raul Bravo, mogao bi da u narednoj sezoni predstalja stub odbrane Crvene zvezde! Mogao bi, ali je to istini za volju malo verovatno. Minimalno čak, iako je španski veteran posredstvom menadžerske agencije ponuđen crveno-belima.

Ali i nekim drugim klubovima, platežno mnogo sposobnijim od Zvezde, koja bi, takođe, tek trebalo da odluči o potpisivanju saradnje sa već vremešnim i nimalo jeftinim Bravom.

Izabrane vesti

On je trenutno na probi u Legiji, ali poslednje informacije iz Poljske kažu da će teško i ostati u Varšavi. Naime…
"Trenira već danima sa Legijom, ali nije još doneta odluka. Problem je što je u očajnom fizičkom stanju, a pritom ima i ozbiljne finansijske zahteve. Legija će odluku doneti verovatno sutra posle meča sa Partizanom na Dejna kupu gde bi Bravo trebalo da ostavi konačan utisak", preneo nam je jedan od poljskih kolega. 

Budu li napadači crno-belih izigrali 32-godišnjeg štopera (a planirano je da on bude u domaćem timu) jasno je da mu Legija neće ponuditi ugovor. Ali, pitanje je da li bi i u takvoj situaciji Zvezda trebalo da to učini?

Jer, karijera Raula Brava odavno je u padu, a već pomenuto insistiranje na želji da unovči slavno ime moglo bi da bude nepremostiva prepreka taman da se crveno-beli i odluče da ga dovedu.
"Ma kakva Zvezda, pa koliko čujem tamo su u problemu sa novcem, Gžegož Bronovicki nam je to baš nedavno pričao. A Raul Bravo zateže sa platom", odgovorio nam je poljski kolega.

I tu je možda i najveći problem, jer je jasno da se širom Evrope proneo loš glas o materijalnoj dubiozi Zvezde koji bi crveno-belima mogao značajno da oteža dovođenje kvalitetnih stranaca u Beograd.

Utisak je, takođe, da su na umu rukovodioca Zvezde na čelu sa Zoranom Stojadinovićem neka druga imena. Sportski direktor crveno-belih trenutno u Barseloni pokušava da izdejstvuje kupovinu nekog od defanzivaca iz Južne Amerike u Beograd. U fokusu su navodno trojica igrača, ali postoji i mogućnost da umesto njih Zvezdinu poslednju liniju pojačaju igrači sa ovog podneblja.

Naše novine, naime, u izdanju za subotu pišu da pojedini članovi Upravnog odbora Crvene zvezde na oku imaju i odbrambenog fudbalera Rudara iz Prijedora Borisa Savića, te da se i dalje nije odustalo od Uroša Vitasa iz Rada i Milana Stepanova iz turskog Mersina.

Posao za Omegom Robertsom je praktično završen, pa se samo čeka da Liberijac dobije raskid ugovora na štetu Smedereva.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdaLegija VaršavaRaul BravoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara