""
""

Razočarani Pardju: Osećam se kao da smo opljačkani (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.03.16. | 17:15

"Ali imam osećaj kao da smo i sebi pucali u nogu", ističe menadžer Kristal Palasa

Poslednje sekunde utakmice na Selhurst Parku donele su jednu prilično sumnjivu situaciju unutar šesnaesterca Kristal Palasa, iz koje je Liverpul nagrađen penalom, iako je kontakt Dilejnija i Bentekea bio gotovo minimalan. Poludeo je menadžer Palasa Alan Pardju nakon diskutabilne sudijske odluke koja je preokrenula kompletan tok utakmice, a kako je sam rekao posle meča, ni sam nije siguran šta da misli. 
"Imam osećaj kao da smo opljačkani, ali opet moguće je i da smo sebi pucali u nogu. Kada smo ostali sa igračem manje trebalo je da pružimo jači otpor. Što se penala tiče, videlo se da je Benteke tražio kontakt, dok je naš igrač pokušao da se izmakne. Ne znam da li je linijski sudija baš želeo da sudi taj mali dodir kolenom u poslednjem minutu meča, ali ja svakako mislim da je bilo prestrogo. Dilejni je još pokušao da izbegne kontakt, a samo vrhom kolena je dotakao protivnika, to je baš neverovatno", poručio je razočarani Pardju, koji nije želeo da ulazi u dublju analizu.
"Neću da razgovaram dalje na ovu temu, jer pokušavate da me izbacite iz takta. Rekao sam svoje mišljenje i hajde da idemo dalje".

Izabrane vesti

Pogledajte i sami spornu situaciju...

MOZZART Sport pratite na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulKristal PalasEvropaEngleskaAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara