Real? Hajde da ne gubimo vreme na te stvari...

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.11.18. | 21:54

Roberto Martinez neće o spekulacijama da je jedan od kandidata za klupu Kraljevskog kluba

Dobio je Santijago Solari prvu utakmicu na klupi Reala, ali zar ste mislili da će jedna pobeda rešiti sve probleme Kraljevskog kluba? Naravano da neće i da nije. Glavna tema u madridskim medijima i dalje je novi trener prvaka Evrope, odnosno ko će doći kao trajno rešenje. Solarijev ostanak ne treba odbaciti apriori, ali šanse za tako nešto su trenutno minimalne, pa se i dalje nagađa ko je stručnjak koji bi predstavljao "faktor stabilnosti" na Santijago Bernabeuu, a sve posle turbulentnog perioda - odlazaka legendarnog Zinedina Zidana sa klupe i jednog od najboljih igrača u istorji kluba Kristijana Ronalda. Što će, jelte, rezultirati totalnim posrnućem sa Đulenom Lopetegijem...

Jedno od imena koje se pominje poslednjih dana jeste Roberto Martinez. Selektor Belgije nije mogao da izbegne pitanja tamošnjih novinara vezanih za tu temu, ali zato je uspeo da izvrda direktan odgovor. Kazao je samo jednu rečenicu, uz ne baš karakterističan osmeh za njega, što je privuklo dosta pažnje:
"Ljudi, hajde da ne gubimo vreme na te stvari", bilo je sve od Martineza, međutim, dosta posla imao je portparol belgijskog fudbalskog saveza. 

Izabrane vesti

"Mi ne komentarišemo detalje ugovora naših zaposlenih, smatramo ih privatnim stvarima", pisalo je u saopštenju FS Belgije nakon što su dobili pitanje da li Martinez ima nekakvu izlaznu klauzulu iz svog ugovora koji važi do kraja EURA 2020. godine. "Bilo koji klub koji želi da angažuje gospodina Martineza mora prvo da se dogovori sa nama", stoji u nastavku saopštenja.  

Roberto Martinez osvojio je treće mesto letos na Mundijalu u Rusiji i napravio istorijski uspeh. Razumljivo, Real Madrid nije jedini klub kome je ovaj stručnjak privukao pažnju. U Madridu bi, ipak, trebalo malo da porazmisle da li je nekadašnji trener Evertona pravo rešenje za njih. Kada su poslednji put "oteli" selektora nekome - a učinili su to Španiji uoči Svetskog kupa - zna se kako su prošli. Ili bolje reći - evo kako prolaze...


tagovi

Roberto Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara