""
""

Realni kapiten Luković: Zaslužena pobeda Partizana, ali najbitnije je da smo i dalje prvi

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.04.17. | 20:34

„Bolje što je tako zgusnut raspored, da se odmah okrenemo narednim utakmicama“, rekao je iskusni defanzivac

Niko od Zvezdinih stranaca nije želeo da da izjavu nakon poraza u 154. večitom derbiju, ali je to umesto njih učinio kapiten srpskog šampiona Aleksandar Luković.

Izabrane vesti

Iskusni defanzivac smatra da nema nikakve mrlje u slavlju večitog rivala, koji je uspeo da iskoristi bolje momente u svojoj igri i stigne do tri vredna boda.
„Čestitam Partizanu, zasluženo su pobedili. U prvom poluvremenu su bili bolji, ali kada smo dali gol na vreme u drugom poluvremenu mislio sam da imamo kontrolu nad situacijom. Tada smo imali period bolje igre, ali je onda došao taj njihov drugi gol posle čega je sve bilo teže. Mislim da je bio zanimljiv i borben derbi i da je imalo šta da se vidi za razliku od nekih predhodnih. Ne znam da li su oni bili bolji ceo meč, ali su imali bolje šanse“, rekao je Luković.

Da li je odbrana Zvezde mogla bolje da reaguje kod primljenih golova?
„U svim utakmicama ima grešaka, ali mi to uspevamo da nadoknadimo kvalitetom. Nažalost u derbijima su greške vidljivije“.

Crveno-beli su još uvek prvi na tabeli Superlige i drže sve u svojim rukama, ali im je samopouzdanje ozbiljno poljuljano.
„Ostalo je još šest utakmica, igraće se na svaka tri dana i mislim da je to za nas dobro. Bolje što je tako zgusnut raspored, da se odmah okrenemo narednim utakmicama. Najbitnije je da smo i dalje prvi“, dodao je Zvezdin kapiten.

Zvezda u drugom kolu plej-ofa ide na noge Napretku u Kruševac.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar LukovićFK Crvena zvezdaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara