""
""

Reč po reč sa Perom Božićem...

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.04.16. | 14:23

O Evroligi, plej-ofu na Jadranu i KLS-u

Legendarni kapiten Partizana i trener crno-belih sa početka sezone Petar Božić za MOZZART Sport je prokomentarisao, između ostalog,  četvrtfinalnu seriju Evrolige i predvideo ko će otići na Fajnal for.

Božić je istakao da je Top 16 faza bila jako interesantna i dodao:
Do samog kraja se ne zna ko će, osim Fenera i CSKA, u Top 8 fazu. Četvrtfinalna serija nosi veliki ulog, samim tim i pritisak, a iskusnije ekipe su u blagoj prednosti. Eto, CSKA se već plasirao na završni turnir, Barselona je napravila brejk, a ja bih voleo da se na Fajnal foru nađu Fenerbahče i Panatinaikos“, kaže za naš portal Božić.

Izabrane vesti

Da se vratimo na nivo Jadrana. Uskoro kreće finalna serija ABA lige, prva utakmica finalne serije između Crvene zvezde u Mega Leksa je 28. aprila.
„Ekipa Mega Leksa je tokom sezone pokazala kvalitet, karakter i motiv za velike rezultate. Osvojili su Kup Radivoja Koraća, plasirali se u finale regiona i siguran sam da se tu ne završavaju njihove ambicije. Sa druge strane Zvezda od početka nosi ulogu favorite za osvajanje Jadrana. Videćemo šta će biti“.

Šta ćemo sa Superligom koja počinje 8. maja i u kojoj su ekipe podeljene u dve grupe?
Teško je bilo šta prognozirati, jer se početak tek očekuje. Ono što znamo da su jednoj grupi Partizan, Mega, Borac i Konstantin, a u drugoj Zvezda, Metalac, FMP i Tamiš. Nadam se da će biti interesantnih mečeva“.

Šta trenutno radi Pera Božić?
Tokom igračke karijere nisam imao odmor duži od mesec dana. Vreme provodim sa porodicom i trudim se da uživamo. Pratim NBA utakmice, evropsku košarku, ali se i pripremam se za nove izazove”, zaključio je Petar Božić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Petar BožićFK PartizanJadranska ligaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara