Recko u elementu: Glupost Dimitrova i bes zbog beogradskih klubova

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 09:19

Prvog čoveka Vranjanaca pogodio poraz od Rada

Tri kola pre kraja Dinamo je ponovo vlasnik “fenjera” u Superligi. Poraz od Rada na Banjici (1:0) poslao je Vranjance na dno, ali i iznervirao trenera gostujućeg tima Dragana Antića, koji u naletu strasti izvređao i svog fudbalera i iskalio ljutnju na manje beogradske klubove.

Rad je evrogolom Volkova dobio direktan duel za opstanak, a Antić je za poraz okrivio svog napadača, zbog promašaja.
Mislim da smo nezasluženo izgubili, pobednika je odlučio jedan evrogol. Ipak, ono što je Dimitrov promašio... Možda nas je svojom glupošću, neinteligencijom, poslao u Prvu ligu. To da se promaši prazan gol, ne može da se oprosti igraču. Tada bi ceo tok utakmice išao u drugom smeru”, istakao je Antić posle meča.

Izabrane vesti

Predsednik i šef struke Dinama okomio se i na četiri beogradska kluba zbog – posete. Smatra da je nepravedno da oni igraju u Superligi, a Dinamo ne.
Mnoge nefudbalske stvari su se dešavale tokom prvenstva, mnogi su želeli da vide Dinamo u nižem rangu i možda će im se želja ispuniti. Ne potcenjujem nijedan klub, ali Rad, Zemun, Voždovac i Čukarički imaju po 200 gledalaca na tribinama i oni treba da budu superligaši, a ne Vranje koje ima po pet-šest hiljada ljudi. Nažalost, to je fudbal u Srbiji”, poručio je Antić.

Dinamo će u tri poslednja kola igrati protiv Zemuna i Spartaka na svom terenu i na kraju protiv Bačke u gostima.

Foto: Starsport


tagovi

Dinamo VranjeDragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara