""
""

Region ponovo na nogama: Zvezda brani trofej na Turniru Prijateljstva

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.05.16. | 15:51

Sutra u Bijeljini počinje tradicionalni turnir kadeta najboljih ekipa u regionu

Prošle godine ceo region je pričao o nadmetanju dečaka  u Bijeljini, organizatori se nadaju da će biti tako i ovog puta. Sutra na terenima u Etno selu Stanšići počinje treći tradicionalni Turnir prijateljstva za kadete.

Pravo nastupa imaju igrači rođeni 2000.godine i mlađi.Kao i svake godine, na turniru će učestvovati 16 klubova, podeljenih u 4 grupe.Grupa A: Crvena zvezda, Zagreb, Željezničar, Budućnost Podgorica.Grupa B: Partizan, Osijek, Sarajevo, Vardar.Grupa C: Dinamo Zagreb, Vojvodina, Velež, Olimpija.Grupa D: Rijeka, OFK Beograd, Sloboda Tuzla, Sutjeska.

Izabrane vesti

Prva faza takmičenja sastoji se od 3 kola i traje od 24. maja (utorak) do 26. maja (četvrtak), a pobednici svake grupe plasiraće se u polufinale. Petak, 27. maj, je na turniru slobodan dan, a polufinalni mečevi su na programu u subotu, 28. maja. Veliko finale je zakazano za nedelju, 29. maj.

Sport Klub će prenositi većinu mečeva uživo na svojim kanalima i to u terminima od 10, 12, 13:45, 15:30 i 17:30. Takođe, obezbeđeni su i direktni prenosi oba polufinala (subota, 12:15 i 15:15), kao i finala (nedelja, 16:30).

I ove godine očekuje se dolazak mnogobrojnih poznatih ličnosti iz sveta fudbala.

 


tagovi

Turnir prijateljstvaEvropaDinamo ZagrebFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara