"Prvotimci Napretka"
"Prvotimci Napretka"

Rekonstrukcija Napretka: Prodajemo Gavrića, Cvetkovića, Regana i Trujića

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.06.14. | 17:51

„Ne odlaze zato što nam nisu potrebni, nego da bismo popunili budžet“, predočio direktor Matijašević

 

Prvotimci NapretkaSezona je bila uspešna, ali Napretku sledi velika rekonstrukcija igračkog kadra. I to ne zato što Kruševljani imaju razloga da nešto menjaju, već usled činjenice da su odlasci najboljih pojedinaca jedino rešenje za puko preživljavanje kluba.

Izabrane vesti

Otuda i listu igrača koji su dobili dozvolu da potraže unosnije aranžmane čine momci koji su među najzaslužnijima što je u povratničkoj sezoni u Superligi opastanak obezbeđen bez imalo stresa, a da je serija pobeda počela ranije možda bi Čarapani dobacili do Evrope.

Ovako…
''Četvorica igrača će nas napustiti, na prodaju su Nenad Gavrić, Miloš Cvetković, Obeng Regan i Nikola Trujić. Samo da ne bude zabune, ne odlaze oni zato što nam nisu potrebni, naprotiv, utakli su sebe u uspeh kluba, nego da bismo njhovim transferima popunili budžet za narednu sezonu. Tačnije, svi igraču su na prodaju, ali za ovu četvoricu najviše pitaju'', objavio je plan Vladimir Matijašević, sportski direktor Napretka u razgovoru za MOZZART Sport.

Matijašević dodaje da su kontakti sa mogućim poslodavcima već uspostavljeni i da je napadač Nenad Gavrić (23) najbliži odlasku.
''Za igrače Napretka postoji interesovanje kako ovdašnjih, pri čem mislim na najpopularnije, tako i stranih klubova. Gavrić je trenutno najinteresantniji i verujemo da ćemo uskoro imati vise informaicja o tome gde će nastaviti karijeru. U zavisnosti od realizacije tih poslova reagovaćemo u suprotnom smeru i dovesti igrače koji bi trebalo da nadomesti njhov odlazak, kako bi Napredak i naredne sezone imao tim za poštovanje''.

MATIJAŠEVIĆ: SAŠA MARKOVIĆ BI NAM KORISTIO, ALI NISMO ZVALI PARTIZAN

Vladimir MatijaševićČaršijom se pronela vest da je jedan od igrača interesantnih Kruševljanima Saša Marković, vezista Partizana, koji nije imao zavidnu minutažu i moguće je da će tokom leta napustiti Humsku 1.
"Takav igrač bi nam svakako koristio, pogotovu što bi kod nas dobio priliku da igra u kontinuitetu, međutim, niko od rukovodećih ljudi Napretka sa njim, niti sa čelnicima Partizana, nije razgovarao''.

Ono što je izvesno tiče se statusa Nenada Lalatovića.
On nijednog trenutka nije sporan i čim se sezona završila dogovorili smo se da ostane u Napretku još godinu dana”, podseća Matijašević, uz napomenu da ne želi da komentariše nagoveštaje da bi mogao da postane novi sportski direktor Crvene zvezde, pa je na tu konstataciju samo uzvratio: "čuli ste šta je predsednik Džajić rekao".

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Vladimir MatijaševićSuperligaSrbijaObeng ReganNikola TrujićNenad GavrićNapredak KruševacMiloš Cvetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara