"Hendrik"
"Hendrik"

Rekord u Premijer ligi pa pravac Marakana!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 17:05

Džef Hendrik postao je novi fudbaler Barnlija za rekordnih 11.800.000 evra

HendrikVagao je, merio i na kraju presekao - Džef Hendrik novi je fudbaler Barnlija gde je prešao iz Derbija za po Klaretse rekordnih 11.800.000 evra! Taj klub je ranije ovog leta doveo iskusnog vezistu Anderlehta Stivena Defura za 9.000.000 evra čime je postavio rekord, a sada ga je oborio!

Derbi je odbijao tri ponude za Hendrika, u igri je tokom celog leta bio i Hal koji je bio ozbiljno zagrizao, ali je Hendrikov kurs ipak vodio ka Turf Muru.

Izabrane vesti

Drugi rekord Barnlija ovog leta i dokaz sa kakvim kapitalom upravljaju Ostrvljani koji su već prebacili milijardu evra ulaganja.

Hendrik je briljirao u nacionalnom timu Irske na Evropskom prvenstvu koje je održano u Francuskoj, pa je i njegova cena skočila oko tri puta u odnosu na prošlo leto.

Martin O'Nil mu je sada dao voljno da ode do Mančestera obavi preglede i potpiše za Barnli, pre nego što se vrati u jato i zajedno sa saigračima se uputi ka Beogradu i stadionu Rajko Mitić gde Irska gostuje Srbiji u prvom kolu kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Pitanje je da li će i nastupiti na tom meču jer vuče malu povredu, ali ukoliko bude spreman predstavljaće veliku pretnju po gol Orlova.

(FOTO: Action images)


tagovi

TransferiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EngleskaDžef HendrikBarnli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara