Za sada, fotomontaža, uskoro zvanično slikanje sa dresom...
Za sada, fotomontaža, uskoro zvanično slikanje sa dresom...

Remzi treći najplaćeniji igrač Serije A

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.01.19. | 09:39

Ugovor na pet godina...

Ako je neka dilema i postojala - više je nema. Potvrdili su i vodeći engleski mediji da je Aron Remzi dogovorio petogodišnju saradnju sa Juventusom! Lekarski pregledi biće obavljeni u nedelju, potvrdio je Skaj sport. 

Remzi napušta Arsenal na leto kao slobodan agent, pošto mu u junu ističe ugovor sa Arsenalom. On je iskoristio mogućnost da šest meseci ranije krene u pregovore sa drugim klubom i sve je vrlo brzo dogovoreno. S obzirom na svoj status (slobodan igrač) iskusni Velšanin uspeo je "izboksuje" vrlo visoku platu za italijanske uslove. Pre nekoliko dana govorilo se o cifri od 6.500.000 evra, nove informacije međutim kažu da će Remzi na godišnjem nivou inkasirati blizu 8.000.000, što će reći da mu sleduje epitet drugog najplaćenijeg igrača u klubu, daleko ispod Kristijana Ronalda (31.000.000), ali ispred Paula Dibale i Miralema Pjanića. Računajući celu ligu Velšanin će biti treći najplaćeniji fudbaler. Ispred njega, pored Ronalda, biće još samo Gonzalo Iguain sa 9.500.000 evra po sezoni. 

Izabrane vesti

Gardijan piše da je na dovođenju Remzija insistirao lično Maks Alegri, te da se očekuje da Velšanin zauzme mesto u startnoj postavi, uz Pjanića i Matuidija, u veznom redu. To praktično znači da će Sami Kedira ili Rodrigo Bentankur napustiti klub. Emre Džan ostao bi u rotaciji.

Aron Remzi stigao je u Arsenal pre skoro 11 godina za 6.500.000 evra. Odigrao je 390 utakmica za klub iz Londona, postigao 65 pogodaka i podelio 67 asistencija. Kod Unaija Emerija ove sezone 25 mečeva u svim takmičenjima, tri postignuta i sedam nameštenih golova.

Juventus ima bogati tradiciju dovođenja igrača bez obeštećenja. To je bila specijalnost bivšeg sportskog direktora Đuzepea Marote, ali se nastavila i kod njegovog dugogodišnjeg saradnika i naslednika Fabija Paratićija. Njih dvojica u tandemu prethodnih godina realizovali su transfere zvučinih imena bez plaćanja obeštećenja, poput Pirla, Pogbe, Ljorentea, Komana, Kedire, Danija Alvesa, Neta, Emrea Džana, Lusija...


tagovi

Aron RemziZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara