""
""

Rešenje za Murinjove probleme: Čelsi dovodi Brazilca koji daje gol na svakih 100 minuta, a ne igra u napadu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.15. | 11:08

Aleks Tešeira potvrdio da ima ponudu iz Londona i da bi u januaru trebalo da se preseli u Englesku

Dijego Kosta je neprepoznatljiv, Radamel Falkao daleko od forme koja bi pomogla i njemu u ekipi, Loik Remi u ulozi rezerve tek ponekad pomogne, Oskar i Eden Azar igraju daleko ispod šampionskog nivoa... Jasno je već posle uvodnih deset kola da je Čelsiju potrebno osveženje u ofanzivnom delu tima, a jedno takvo moglo bi da stigne iz - Ukrajine.

Brazilac Aleks Tešeira, koji ove sezone blista u dresu Šahtjora, pohvalio se medijima da bi već u predstojećem prelaznom roku trebalo da se preseli na Stamford bridž.
Imam ponudu Čelsija. Zadovoljstvo je znati da me takav klub želi. Bilo bi sjajno ukoliko bi se posao realizovao već u januaru“, rekao je Tešeira, koji se najbolje snalazi na poziciji iza napadača, što bi moglo da znači da Žoze Murinjo nije zadovoljan izdanjima Oskara.

Izabrane vesti

Aleks Tešeira ima 25 godina, u Šahtjor je stigao 2009. iz Vasko de Game i definitivno igra najbolju sezonu u karijeri. Kao ilustracija njegovog učinka može da posluži činjenica da je na 19 utakmica (u svim takmičenjima) dao 17 golova (usput zabeležio tri asistencije), a da je u Premijer ligi Ukrajine na 11 susreta tresao protivničke mreže čak 16 puta.

Kad bi se obračunao samo učinak u prvenstvenim susretima efikasniji je čak i od ove jeseni prve puške Evrope, Roberta Levandovskog iz minhenskog Bajerna (13 hitaca na devet mečeva Bundeslige).
Za mene bi bilo značajno ukliko bih igrao Premijer ligu Engleske. A još bolje ako tamo pređem već na zimu. Jedva čekam novi izazov“, dodao je Tešeira, koji gol postiže na svakih 100 minuta.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

UkrajinaŠahtjor DonjeckŠahtjorPremijer ligaprelazni rokEvropaEngleskaČelsiAleks Tešeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara