"Zvezda"
"Zvezda"

Revija promašaja na Marakani, Zvezda opet primila gol iz prekida (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.11.13. | 16:36

Spartak iz Subotice izdržao sve nalete crveno-belih - 1:1

ZvezdaKombinovani tim Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice, zahvaljujući pauzi u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije, odigrali su prijateljski meč na “Marakani” koji je završen bez pobednika – 1:1.  

Trener Slaviša Stojanović u ovom kontrolnom meču isprobao je igrače sa manjom minutažom, dok su oni koji su izneli najveći teret u dosadašnjem delu sezone odradili jutarnji trening. Slovenački stručnjak takođe nije mogao da računa na igrače koji su pozvani za nastupe u nacionalnim timovima, dok je s druge strane trener Subotičana Dragi Kanatlarovski na raspolaganju imao sve prvotimce, cela dva tima, a meč je započeo sa standardnih 11.
ZvezdaCrveno-beli su odlično ušli u utakmicu, a tokom prvog poluvremena najviše su se istakli Mirić, Mihajlović, Onjilo i Savićević. Snažni Nigerijac zadavao je mnogo problema odbrani gostiju, ali nije uspevao da postigne gol. Našao se u tri vrlo izgledne šanse, međutim, nedostajalo mu je koncentracije u završnici. U 23. minutu Ifeani je ukrao loptu defanzivcima Spartaka, izbio sam pred gol, ali se umesto za šut, odlučio za asistenciju Mihajloviću čiji udarac u padu brani Jovančić. Mladi napadač u samom finišu prvih 45. minuta imao je još jednu kolosalnu šansu, međutim, lopta se od stative odbila u polje. Da se na odmor ne ode najnepopularnijim rezultatom pobrinuo se Vukan Savićević, koji je na isteku pola časa igre uspešno izveo jedanaesterac posle starta odbrane gostiju nad Onjilom.

Izabrane vesti

----------------------------------------------
Crvena zvezda - Spartak 1:1 (1:0)


Stadion: Crvene zvezde
Gledalaca: Bez prisustva publike

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Ahčin, Arauho, Lazić, Nenadić, Jokić, Savićević, Mirić, Mladenović, Mihajlović i Onjilo.
Rezerve: Trkulja, Đorđević, Đuričković, Čikić, Grujić.

SPARTAK: Jovanić, Stevanović, Radović, Cicmil, Puškarić, Kovačević, Trivunović, Mrkela, Torbica, Šarac, Nosković.
Rezerve: Janošević, Farkaš, Antonić, Vidović, Vojvodić, Džugurdić, Milivojev, Jondić, Mezei, Marković, Popara.
----------------------------------------------
ZvezdaNa početku drugog poluvremena, tačnije u 57. minutu gosti stižu do izjednačenja. Iz slobodnog udarca sa leve strane Torbica je uputio odličan centaršut, a najbolji u skoku bio je Radović i doneo svom timu poravnanje. Oba trenera su izvršila veliki broj izmena, što se odrazilo na sadržaj susreta. U odnosu na veoma sadržajno prvo poluvreme u nastavku je viđeno mnogo manje pravih prilika. Pobedu Zvezdi mogao je da donese Mladenović, koji je u 67. minutu nanizao nekoliko protivničkih igrača, međutim slabo je šutirao ka golu gostiju.

Crveno-beli će u subotu, 16. novembra (13.30), odigrati još jedan kontrolni susret protiv prvoligaša, ekipe Doline u Padini. 

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaIfeani Onjilo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara