Rezovi u Viljarealu - Sorijano iz Torina u Bolonju, s njim i Sansone

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.01.19. | 20:45

Sa njima i Espinoza, možda i još neki

Potpuno rasulo na Madrigalu zahteva ozbiljne, radikalne rezove i velike promene pred početak drugog dela sezone. 

Posle osvojenog petog mesta u maju prošle godine i odlaska u Ligu Evrope, Viljareal je drugu polovinu 2018. odigrao gotovo neprepoznatljivo, zbog čega je Žuta podmornica ušla u duboke vode i zonu ispadanja, zbog čega je klupska uprava rešila da se oprosti od nekoliko igrača. To su Roberto Sorijano, Nikola Sansone i Kristijan Espinoza. Doduše, samo je Sansone imao šansu da ove sezone bude među važnijima, ali nije. 

Izabrane vesti

Sorijano je, istina, sezonu već počeo na pozajmici u Torinu, ali će se ove zime samo preseliti u Bolonju. Za njim će i Sansone, koji nije opravdao uložen novac posle dolaska iz Sasuola pre tri godine. Na otpusnoj listi je i Kristijan Espinoza, inače na pozajmici u Boki Juniors, a karijeru će nastaviti u MLS i to kao igrač San Hozea. Posle Alavesa, Valjadolida i Boke, Espinoza će i u San Hozeu biti na pozajmici, ali bez opcije kupovine. 

Sansone je ove sezone upisao tek sedam utakmica i 354 minuta, uz dve asistencije i gol. Avgusta 2016. godine plaćen je 13.000.000 evra, ali bez ozbiljnijeg učinka. Na otpusnoj listi biće i Ruben Semedo, koji se nije naigrao na pozajmici u Ueski, pa će se njemu tražiti nova sredina. Iz Španije stižu infromacije da bi još nekoliko igrača moglo da bude skinuto sa platnog spiska.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola SansoneRoberto SorijanoKristijan EspinozaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara