Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Marselj podbacio, Dortmund ispoštovao

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.02.24. | 08:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 9. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DORTMUND – FRAJBURG (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:0

Bio je ovo sve samo ne egal na susretu. Milioneri su apsolutno dominirali, poveli su već u 16. minutu preko Malena i nastavili do kraja jako. Ipak, bore za opstanak u zoni Lige šampiona.

Opširnije OVDE

ST. TRUJDEN – KORTRAJK (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 1:0

Jedan gol je odlučio prvi susret 25. kola Eredivizije. I to kakav – autogol. Delo je nes(p)retnog Japanca Haruja Fudžija iz 40. minuta. Do kraja je domaćin čuvao teško stečenu prednost i sačuvao je nekako na jedvite jade od tima sa samog dna tabele.

SION – BADEN (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:1

Lagani prolaz keca u drugoj ligi Švajcarske, tzv. Čelendž ligi. Domaćin je dao po dva gola po poluvremenu, dok je gost uspeo da zatrese mrežu u 60. minutu kada je sve već bilo rešeno.

VARAŽDIN – RUDEŠ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

U jednoj nesadržajnoj utakmici s vrlo malo prilika, Varaždin je golom Dimitra Mitrovskog u nastavku savladao Rudeš za svoj prvi trijumf u tekućoj godini. Rudeš je, s druge strane, produžio seriju bez postignutog pogotka na čak 12 prvenstvenih utakmica. Zagrebački sastav i dalje je poslednji s četiri osvojena boda, daleko od zone spasa.

KADIZ – BETIS (tip 2, kvota 2,60) – rezultat 0:2

Prošao je i ovaj tip, jedan od najigranijih danas u Mozzartu. Bilo je rizično, što i sama kvota pokazuje, ali pobeda gostiju iz Sevilje u suštini se nije dovodila u pitanje tokom celogh susreta 24. kola Primere.

RUH – LEGIJA (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:1

Teško izvojevana pobeda gostujućeg favorita koji ove sezone ne igra na nivou na koji je naviko navijače prethodnu deceniju. Velikan iz Varšave, za koji je celu utakmicu odigrao Radovan Pankov, slavio je pogotkom Španca Marka Guala u 56. minutu.

PRECRTANO

RKC – NEC (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 2:0

Ko je odigrao u Mozzartu ovaj tip, a ima vas poprilično, grdno se prevario. Kvota jeste bila privlačna, ali je i opominjala. Sve je rešio Min golovima u 17. i 22. minutu. Važna tri boda za tim iz Valvajka u pokušaju da ostane honadski prvoligaš.

HSV – HANOVER (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:4

Malo po malo, Hamburger će postati jedan od onih klubova sa ogromnom, prebogatom istorijom i milionima navijača, a koji tumara po niželigaškim nedođijama. Jednostavno HSV više nije kolektiv za najveće domete i kladilačko poverenje i ovaj meč je to još jedna potvrda toga.

SALCBURG – ŠTURM (tip 1, kvota 1,97) – rezultat 1:1

Veliki derbi austrijske Bundeslige zato i ne čudi da nije bilo pobednika na kraju. Mi to ovde dobro znamo i očekujemo kada su veliki derbiji u pitanju, pre svega ovaj naš, večni. Ratkov je dao gol za domaću ekipu u 15. minutu, a iyjednačenje i konačan rezultat delo je Kiteišvilija.

MARSELJ – MEC (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:1

Marselju se ne da ni protiv najslabijih timova francuske Lige 1, i to na domaćem terenu, legendarnom Velodromu. Poveo je domaćin u 56. minutu preko Mumbanje, da bi prednost prokockao samo pet minuta docnije. Precizan je bio Udol.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara