Detalj iz duela Marselja i Meca
Detalj iz duela Marselja i Meca

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Ovo ni Marselj ne može da uprska

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 9. februar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Dortmund - Freiburg
ID: 7862594


Dortmund je razočarao u Hajdenhajmu, ali ima priliku da popravi utisak jer poslednjih godina ima “pik” na Frajburg, a naruku mu ide i pad forme gostiju. Tradicija nagoveštava dosta golova na obe strane i u oba poluvemena, pa ako vam kvota na keca nije dovoljna kombinujte.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Hamburger - Hannover
ID: 7862715


Hamburger je poslednjih meseci više uspeha imao na gostovanjima (tri pobede u nizu), nego na svom terenu (dva uzastopna poraza). Hanover je veoma dobro ušao u drugi deo sezone, pa nije sasvim bez nade. Ipak, očekujemo keca, kojeg bi mogli da isprate golovi na obe strane.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Metz
ID: 7862624


Marselj je dobio samo jedan od prethodnih šest međusobnih susreta - ostali su završeni remijima, a samo jedan nije doneo GG. Dakle, rival mu baš i ne leži, pa nam je jasno ukoliko sumnjate u keca. S druge strane, mi verujemo u Provansalce i sigurni smo da nas neće razočarati.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Cadiz - Betis
ID: 7863332


Kadiz ima više nego duplo manje bodova nego protivnik i naš prvi nagon je da vam preporučimo dvojku. Međutim, to nam ne dozvoljavaju promenljive partije Betisa u minula dva meseca. Čini nam se da je znatno pametnije da se opredelite za malo pogodaka, nego za konačni ishod.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Sheffield W. - Birmingham
ID: 7862738


Kvota na dvojku je fenomenalna, a mi bismo baš to pokušali. Šefild Vezdej ne zna za pobedu još od početka januara i utakmice FA kupa protiv Kardifa, dok Birmingem ume da obraduje svoje navijače, čak i kada je gost. Ukoliko ipak nemate hrabrosti za ishod, pokušajte sa 2-3 gola.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Salernitana - Empoli
ID: 7862558


Salernitana je i dalje na dnu tabele, ali ovo je utakmica na kojoj može da se nada trijumfu pošto Empoli ima samo pet bodova više. Istina, gosti su vezali dva remija, jedan od njih bio je na gostovanju Juventusu, pa imaju razloga za nadu. Ako sumnjate u keca, gađajte 0-2.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Estrela Amadora - Portimonense
ID: 7862679


 Estrela je u opasnoj zoni, ali ni njen protivnik nije mnogo dalje od nje. Činjenica je da su gosti u boljoj formi - uspeli su da zabeleže nekoliko pobeda u poslednje vreme - međutim, nama ovde ipak “miriše” na keca, odnosno na prekid očajne serije domaćih. Ne očekujte goleadu.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-2 (4.6)
Za izbegavanje
VELS 1 - PLAY OUT | 21:00
Aberystwyth - Colwin Bay
ID: 7863423



Bez obzira na to što su gosti u seriji poraza, mi bismo vam preporučili oprez sa ovim parom pošto ni domaći fudbaleri ne blistaju. Istina, pre nešto više od mesec dana trijumfovali su u međusobnom okršaju na ovom istom terenu, ali su pre toga igrali katastrofalno. Obiđite ih.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara