"Drugi dan Rolan Garosa"
"Drugi dan Rolan Garosa"

RG 2. DAN: Srpski matine u Parizu - Novak kreće u odbranu trona

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.05.17. | 11:33

Drugog dana pariskog gren slema na terenima četiri naša tenisera, ali i Nadal, Zverev...

Drugi dan Rolan GarosaNa redu je i drugi dan drugog grend slema u sezoni.  Nakon prvog dana u kojem je malo ko od velikih zvezda izlazio na teren, danas je prava "provala". Dovoljno je samo navesti imena Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Biće gusto i što se tiče srpskih asova, jer osim Noleta danas svoj Rolan Garos otvaraju i Jelena Janković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević. I što je još zanimljivije svi rano počinju. Pogledajmo šta nam sve interesantno, osim mečeva naših asova drugi dan pariskog gren slema nudi za klađenje.

Izabrane vesti

 ĐOKOVIĆ - GRANOLJERS H 1 (-9,5), KVOTA 1,75  

Naravno, meč koji se najviše čeka ovog dana u Srbiji je prvi Đokovićev na ovogodišnjem Rolan Garosu na kojem brani titulu. Prvi put u karijeri naš najbolji sportista svih vremena brani titulu na pariskom grend slemu i to će svakako imati veliki uticaj na njegovu motivaciju i igru. Protiv Marsela Granoljersa naš as vodi sa 3:0 i treba očekivati brzu pobedu.

ZVEREV - VERDASKO TB DA, KVOTA 1,90 

Verovatno ne samo najinteresantniji par dana, nego verovatno i prvog kola. Ovde bukvalno može svašta da bude. Favorit je mladi Nemac koji je nedavno lagano savladao Novaka u finalu Rima. Ali, ne traba očekivati da mu bude lako protiv iskusnog Fernanda Verdaska. Španski teniser može, naročito na šljaci da odigra perfektno. Ako bude igrao od starta meča kako zna i ume, mogao bi i do iznenađenja,. To će biti teško, ali zato smatramo da će biti odigrano puno setova i gemova, ali i po koji taj-brejk. Trenutno je 1-1 u međusobnim duelima.

NADAL - PER HS 1 (-2,5), KVOTA 1,27 

Lepa prilika za fiks, kao što je svaki Nadalov meč na šljaci, a posebno pariskoj. Benoa Per će imati podršku domaćih navijača, ali talentovanom, previše "mušičavom" Francuzu to neče biti dovoljno.

BERTENS - TOMLJANOVIĆ TS 2, KVOTA 1,23 

Kada smo dali fiks za muški deo žreba, red je da damo i za ženski. A par Kiki Bertens - Ajla Tomljanović je praktično savršen. Holanđanka je koliko pre dva dana uzela titulu u Nirnbergu i tako još jednom pokazala da je već ozbiljna teniserka, dok se devojka iz Zagreba izgubila na putu ka vrhu i sada je tek 311. na svetu. Ovo će im biti prvo sučeljavanje.

FONJINI - TIJAFO KI 2, KVOTA 3,20 

Odličan meč za one koji žele da rizikuju. Italijan je favorit, ali je Amerikanac izuzetno talentovan i mogao bi da napravi iznenađenje. Dosta će zavisiti od samog Fonjinija, jer ako je on neraspoložen za igru Tijafo ima veliku priliku.

SOUZA - TIPSAREVIĆ KI 2, KVOTA 1,80 

Za ljubitelje naših tenisera, da bacimo na kraju pogled i na Jankov prvi meč na Rolan Garosu gde ga je prošle godine u prvom kolu zaustavio Miloš Raonić. Ovaj put protivnik je daleko slabiji, ali nimalo jednostavan.  Biće im ovo prvi duel, a  blagi favorit je Portugalac koji je samo jednu poziciju ispod Srbina na ATP listi. Souza je majstor igre na šljaci, ali verujemo ipak da bi Janko mogao da mu "uzme meru".      

KOMPLETAN RASPORED 2. DANA

(foto: Action Images) 

 


tagovi

bet infoFrancuskaJanko TipsarevićJelena JankovićNovak ĐokovićRafael NadalRolan Garossportsko klađenjeSrbijaViktor Troicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara