""
""

Riberijev brat protiv najboljeg napada u ligi - spektakl je zagrantovan

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.18. | 15:08

Korzikanci na svom terenu dočekuju Nim

I dok je igrao u najboljoj ligi Francuske znalo se da Ajačio ima dobar domaći teren. Korzikansko sunce znalo je da opije mnogo bolje i bogatije, ali ove sezone nije tako.

Ajačio je trenutno na 11. mestu druge lige Francuske i praktično je izgubio šanse da se bori za ulazak u viši rang. Međutim, postoji nešto što se zove korzikanski ponos. Upravo na tu kartu će igrati večeras Ajačio u sudaru sa Nimom (19 časova).

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL AJAČIJA I NIMA

Gosti imaju najbolji napad u ligi (46 golova) i nalaze se u seriji od dve pobede i to bez primljenog gola. Sa druge strane Ajačio je uhvatio zalet pošto je kao gost bio bolji od Ruana.

Zanimljivo, Ajačio je dobio prvi ovosezonski meč. I to prilično ubedljivo - 3:1. Zanimljivo je da za ekipu sa Korzike igre nekada velika nada Bajerna Stiven Riberi. Reč je o mlađem bratu mnogo poznatijeg Frenka.

Krilni napadač, rođen 1995.godine, i dalje traži svoj fudbalski put. Pošto nije uspeo da se izbori za status u Bajernu pokušao je u Bolonju. Ostvaio je mršav učinak. Ne ide mu ni u Ajačiiju (pet utakmica bez gola), ali bi večerašnji meč mogao da predstavlja svojevrsnu prekretnicu za mlađeg Riberija.


tagovi

EvropaFrancuskaFrank Riberimeđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara