""
""

Rijera možda ne igra fudbal, ali mu poker baš ide od ruke!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.11.14. | 15:20

Španski fudbaler pobedio na turniru u Gorici i zaradio ček na 182.000 funti, koji će mu dobro doći kao zanimacija jer se ove sezone fudbala i nije naigrao

Bivši španski reprezentativac Albert Rijera ove sezone ne dobija priliku da igra za Udineze, ali je zato pronašao novu zanimaciju u koja mu očigledno ide od ruke. Španac je osvojio turnir u pokeru u Gorici, zaradio nagradu od 182.000 funti i lepo popuno budžet za ovu nedelju.

Izabrane vesti

Na turniru u ovom mestu na granici Italije i Slovenije učestvovalo je 46 takmičara, ali je Rijera očigledno imao najbolju koncentraciju, ali i dosta sreće.

Rijera ove sezone još nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu za Udineze, a prošle godine je bio na pozajmici u engleskom Votfordu gde je zabeležio skromnih osam nastupa.

Španski fudbaler promenio je mnogo klubova u dosadašnjoj karijeri. Počeo je u Majorki, odakle je otišao u Bordo, a zatim je obukao dres Espanjola. Usledila je epizoda u Mančester Sitiju, pa prelazak u Liverpul.

Rijera nije zaobišao ni Balkan, pošto je jednu sezonu igrao za Olimpijakos, a nakon toga i tri u dresu Galatasaraja. On je za Španiju odigrao 16 mečeva, a 2009. godine sa Furijom je osvojio treće mesto na Kupu konfederacija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Albert RijeraEvropaItalijaSerija AŠpanijaUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara