Rikelme: Umesto da budemo ponosni...

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.11.18. | 14:51

Legendarni Roman duboko razočaran zbog dešavanja od sinoć

Argentini se crvene obrazi, sramota zbog odlaganja Superklasika je duboko pogodila sve koji vole fudbal i sport.

Među njima je i legendarni Bokin as Huan Roman Rikelme. Nekadašnja noćna mora River Plejta. Čovek koji je u okršajima protiv ljutog rivala izvodio neke kultne poteze i postizao spektakularne golove.

Izabrane vesti

Tada su Superklasiko okršaji igrani i sa gostujućim navijačima, atmosfera je bila napeta, ali nije bilo ovako kao danas. Sinoć su pređene sve granice
„Nije važna utakmica, važni su ljudi. I najbitnije je da igrači nisu ozbiljnije povređeni, kao što je bilo 2015. na Bombonjeri. Ne mogu da verujem kako uspevamo da živimo ovako. Trebalo je da to bude velika fešta, a sada... Muka mi je više od svega. Umorio sam se gledajući šta se sve dešavalo. Ljudi bacaju kamenje na autobus i niko ih ne sprečava u tome?! Sva sreća da niko od igrača nije teže povređen...“, prokomentarisao je razočarani Rikelme.

Apelovao je na navijače da se dozovu pameti.
„Ljudi, ovo je utakmica. Ovo je sport! Jedina pobeda u sportu je kada izađeš da pobediš na terenu u 90 minuta. Nema drugih pobeda. Umesto da smo ponosni to su naša dva najveća kluba u finalu, mi sada pričamo o ovakvim stavrima“.

Odao je i priznanje Riverovom treneru Galjardu.
„Ako Bokini igrači nisu mogli da igraju, poznajući Galjarda, koji je jako smirena osoboa, verujem da ni on nije hteo da igra u tim uslovima“.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Huan Roman RikelmeBoka juniorsRiver PlejtSuperklasiko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara