"Između Veljkovića i Grujića"
"Između Veljkovića i Grujića"

Rizikovao sam karijeru zbog Srbije, nije u redu da mi ovako vrate

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.05.17. | 09:14

"Nepravda mi se nanosi treći put. A kad je u baražu bitna pobeda onda se šalje poziv i posle me šutnu!?", kaže Darko Lazić

Između Veljkovića i GrujićaKada je objavljen spisak putnika za Poljsku gde će Srbija učestvovati na Evropskom prvenstvu  u fudbalu za igrače do 21 godine bilo je jasno da je Darko Lazić jedan od igrača koji se nije našao na spisku, a mogao je. Uz recimo Nemanju Mihajlovića, Mihaila Ristića...

Defanzivac turske Alanje javio se Sportskom žurnalu povodom spiska Nenada Lalatovića i dao svoje viđenje cele situacije.

Izabrane vesti

Lalatovićev spisak za Poljsku

Svakako nije zadovoljan.
"Za reprezentaciju u baražu protiv Norveške sam igrao pod jakim bolovima i pod injekcijama, to mogu da potvrde tadašnji doktor i selektor, jer sam to u dogovoru sa njima uradio. Sve to sam stavio u peti plan, ne drugi, nego peti, zbog reprezentacije, jer nisam hteo da je ostavim na cedilu. I ne žalim zbog toga", rekao je Lazić Sportskom žurnalu.

Obrazloženje selektora Lalatovića bilo je da Lazić ne igra od odlaska u Tursku.
"To da ne igram jer sam povređen priče su za malu decu. U poslednje dve i po godine nisam trenirao dvadeset dana ukupno. Zbog te reprezentacije sam možda i rizikovao karijeru, ali to niko ne zna da ceni. Dao sam sve za reprezentaciju, živeo za ovaj poziv i mislim da nije pošteno da mi ovako vrate. U sadašnji klub sam došao malo rovit zbog baraža i imao manju minutažu, ali da nisam uopšte igrao i da imam dve povrede nije tačno. Naravno, niko iz FSS me nije ni pozvao da pita - kako si, šta se dešava? Time su pokazali kakvi su ljudi".

Lalatović: Ristić je sjajan, ali tu imam Sergeja i Melega

A onda je usledio i zaključak.
"Nije u redu da momci koji su izneli kvalifikacije ne budu pozvani, a neki igrači debituju na Evropskom prvenstvu. Nepravda mi se nanosi treći put, pre toga su me isto dva puta sklonili sa evropskog prvenstva za igrače do 17 i 21 godine, a kad je u baražu bitna pobeda, onda se šalje poziv i posle me šutnu!? Opet naglašavam da je jako glup razlog da sam povređen i da nisam u treningu, jer je svako iz reprezentacije mogao da pozove klub i da proveri da treniram", zaključio je Lazić.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B gde se još nalaze i Španija, Portugalija i Makedonija.

Prvenstvo Evrope počinje 16. juna i trajaće do 30. juna.


tagovi

Darko LazićEvropaEvropsko prvenstvo za mlade - U21Nenad Lalatovićreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara