"Kafu i Roberto Karlos u reprezentaciji Brazila"
"Kafu i Roberto Karlos u reprezentaciji Brazila"

Roberto Karlos: Podržavam Danila, ali Kafu je najbolji desni bek u istoriji

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.04.15. | 11:59

Čuveni levi bek brazilske reprezentacije govorio o novom pojačanju Real Madrida, Kristijanu Ronaldu i dvomeču Kraljevića i Atletika u Ligi šampiona

Kafu i Roberto Karlos u reprezentaciji BrazilaProslavljeni Brazilac i bivša vedeta Real Madrida Roberto Karlos pružio je podršku svom zemljaku Danilu koji će od leta pojačati redove Kraljevića. On je napomenuo da veoma ceni kvalitete fudbalera koji trenutno nastupa u Portou.
Mislim da je on dobar bek, i ima drugačiji stil od Danija Alvesa. On je kompletan igrač, dobar je u defanzivi i veoma solidno napada, tako da mislim da je Real Madrid napravio dobar potez njegovim dovođenjem“, smatra Karlos.

U intervjuu za španske medije dobio je pitanje da ga uporedi sa Kafuom.
Veoma je teško uporediti ga sa Kafuom jer je on osvojio tako mnogo titula i najbolji je igrač na toj poziciji u istoriji“, jasan je Karlos, koji je bio saigrač sa Kafuom u reprezentaciji.

Izabrane vesti

Karlos trenutno vodi turski klub Akišar Beledispor, i napominje da bi mnogo voleo da ima u svom timu igrače koji su u dresu aktuelnog  prvaka Evrope. Takođe, osvrnuo se i na derbi u četvrtfinalu Lige šampiona gde se igr El Madrilenjo.
Da imam fudbalere u timu kakve ima Real, bio bih šampion svake godine! Mislim da je u tom dvomeču favorit Real zato što igra drugu utakmicu kod kuće. Da je situacija obrnuta, Atletiko bi bio moj favorit

Novinari nisu propustili priliku da upitaju Brazilca šta misli o Ronaldovoj budućnosti na Santijago Bernabeuu.
Mislim da je Kristijano srećan u Madridu i da će otići samo onda kada mu istekne ugovor. Florentinu Prezu će biti mnogo teško da ga se odrekne“, zaključio je Karlos.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaRoberto KarlosReal MadridPrimeraLiga šampionaKristijano RonaldoKafuEvropaDaniloBrazilAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara