"Denis Rodman i Majkl Džordan"
"Denis Rodman i Majkl Džordan"

Rodman: Da je Lebron igrao 80-ih i 90-ih godina bio bi samo prosečan igrač...

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.13. | 16:10

... "A Majkl Džordan bi danas beležio po 40 i više poena u proseku". Kakvo je vaše mišljenje po ovom pitanju?

Denis Rodman i Majkl DžordanU današnje vreme starije generacije vrlo često govore o tome kako je “u njihovo vreme sve bilo mnogo bolje, teže, lepše“... Neretko se mogu čuti komentari o tome kako je muzika nekada bila mnogo kvalitetnija, bolja i lepša, kako su plate nekada bile mnogo veće, a jedna od najbitnijih tema jeste moral današnje dece, koji gotovo da nemaju. Isto tako je i u sportu. Neretko se priča o tome da se sport nekada igrao srcem, da igrači nisu bili vođeni novcem, ali i da su ekipe bile mnogo jače i bolje pre 20 ili 30 godina...

Naravno, ne kažemo mi da nisu u pravu što to tvrde, jednostavno, to je činjenično stanje. U svakodnevnom društvo možete bar jednom čuti neku priču vezanu za bilo koju sferu života, koja se automatski poredi sa prošlim vremenom.

Izabrane vesti

Što se NBA lige tiče najaktuelnija priča je svakako ona o poređenju kvaliteta Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa. I dok jedni tvrde da je Leteći Majkl jedan jedini, neponovljivi, drugi su ubeđeni da je Kralj Džejms prevazišao živu legendu svetske košarke...

Lebron DžejmsMeđu onima koji smatraju da je Lebron “malo dete“ za Džordana je i Denis Rodman. Gostujući u emisiji Dena Patrika, popularni Crv je rekao da bi “Džejms u njegovo vreme bio samo prosečan igrač“.
“Prosto mi je muka kada čujem ljude kako porede Majkla i Lebrona. Čoveče, to je potpuno drugo vreme. U svakom slučaju, ja sam siguran u to da bi Džejms bio samo prosečan igrač da je igrao tokom 80-ih i 90-ih godina“, rekao je Rodman, verovatno na veliko zaprepašćenje fanova Kralja Džejmsa.

On je zatim dodao i da bi Džordan i sada bio najbolji od najboljih.
“Da Majkl igra košarku danas... Stvarno, da Majkl danas igra na nivou kada je imao 28 godina on bi prosečno postizao po 40 i više poena po meču“, podvukao je Rodman, koji je sa Džordanom osvojio tri šampionska prstena u Bulsima.

Kakvo je vaše razmišljanje po ovom pitanju? Ostavite komentar ispod teksta. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Denis RodmanLebron DžejmsMajkl DžordanNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara