"Miloš Velebit"
"Miloš Velebit"

Rokada u Smederevu pred dolazak Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.13. | 11:04

Milošu Velebitu zamereno što nije sam otišao. Na njegovo mesto došao Ljubomir Ristovski

 

Miloš VelebitKada rezultata nema promene su neminovne, a obzirom da je Smederevo ove sezone upisalo tek jednu pobedu jasno je da je moralo doći do rastanka sa Milošem Velebitom. Predsednik Nadzornog odbora Oklopnika Žarko Pavlović, međutim, tvrdi da je Velebit i ranije morao da ode i to samoinicijativno!
"Očekivali smo da će Velebit na osnovu rezultata podneti ostavku i zatražiti sporazumni raskid ugovora. Nažalost, to se nije dogodilo i morali smo da mu uručimo otkaz. Malo sam razočaran zbog toga, jer mislim da je mnogo ranije trebalo da se sam odluči na takav potez.... Kad su loši rezultati neko mora da podnese krivicu. Pre njega, ostavku su podneli bivši predsednik, članovi Izvršnog i Nadzornog odbora, a jedino on smatra da nije kriv. Štaviše, postavio je ultimatum i traži da odmah bude isplaćen", rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Dirigentska palica je poverena Ljubomiru Ristovskom, koji je prethodno radio u Radničkom iz Sombora, Inđiji, Veterniku, Spartaku,  Vojvodini i Novom Pazaru.
"Očekujem da Ristovski napravi sportski pomak. Ako ispadnemo, verujem da će stvoriti tim, koji će uspeti da nas naredne sezone vrati u Superligu, jer je Smederevo mesto u najvišem rangu takmičenja".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ljubomir RistovskiMiloš VelebitSmederevoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara