"Rudi Garsija"
"Rudi Garsija"

Roma predstavila Garsiju: U klub je došao veliki pobednik i vizionar!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.13. | 19:20

Predsednik Vučice, Džejms Palota imao je samo reči hvale za francuskog stručnjaka, koji je sa Lilom 2011. godine osvojio titulu šampiona Francuske

Rudi GarsijaTo je to. Sada već bivši trener Lila, Rudi Garsija biće novo ime na klupi Rome. Francuski stručnjak će na klupi zameniti Aurelija Andreacolija, a potpisao je dvogodišnji ugovor vredan tri miliona evra, uz mogućnost da Vučica produži saradnju na plus jednu godinu... Naravno, ako Garsija bude zadovoljio standarde uprave kluba iz prestonice Italije.

Garsija će po prvi put u karijeri voditi klub van teritorije svoje zemlje, a predsednik Rome, Džejms Palota veruje u sposobnosti 49-godišnjeg stručnjaka.
“Vrlo smo srećni i zadovoljni činjenicom da je Rudi Garsija novi trener Rome. On je pravi pobednik, ima takav mentalitet i veliki je vizionar. Verujem da smo napravili savršen potez kada smo ga angažovali“, rekao je Palota.

Izabrane vesti

Podsetimo, Garsija je napustio klupu Lila posle razočaravajuće sezone, u kojoj je klub takmičenje završio na šestom mestu. Međutim, on će ostati upamćen kao trener koji je doneo prvu titulu prvaka Francuske još od 1954. godine. Takođe, osvojio je i Kup Francuske sa Lilom.

Bez obzira na prethodne uspehe, Garsiju će čekati veliki posao u Romi. Pritisak koji mediji, navijači i javnost stavljaju na teret kluba mnogo je veći nego u Lilu, i biće vrlo interesantno videti kako će se Francuz snaći u društvu Totija, Lamele, De Rosija i društva... 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džejms PalotaEvropaItalijaRomaRudi GarsijaSerija ATransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara