""
""

Roma se baš zaljubila u Naća - na potezu je čarobnjak Monći

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.07.17. | 17:50

Vučica drugu godinu zaredom želi Realovog defanzivca

Roma opet želi Realovo dete. Defanzivac kraljevskog kluba Naćo Fernandez nalazi se u vrhu liste želja  kluba iz italijanske prestonice. A sada, za razliku od prethodnog letnjeg prelaznog roka kada je Naćo takođe bio aktuelan, Roma na mestu sportskog direktora ima španskog transfer majstora Monćija.

Izabrane vesti

Međutim, ni on nije svemoćan. A kakva je trenutna situacija, kada je u pitanju ovaj 27-godišnji fudbaler. Real ga „ceni“ na 9.000.000 evra, a Roma je u ovom trenutku spremna da plati 6.500.000 evropskih novčanica.

Prema informacijama iz Italije, postoji mogućnost da se ova razlika nadomesti. E, sad da li Roma može još malo da pojača ponudu ili da ponudi neke dodatne bonuse od kojih bi Real zaradio, ostaje da se vidi.

Izvesno je da Monći neće tako lako odustati od namera da dovede momka koji je prošle godine odlučio da ostane u Realu.

Ni trener aktuelnog prvaka Evrope Zinedin Zidan nije baš voljan da se lako odrekne njegovih usluga. Jer, radi se o fudbaleru na kojeg uvek može da se osloni predstavlja pravog vojnika kluba. Naćo je prošle sezone za Real odigrao 39 utakmica i dao tri gola.

Naravno, kao pravi majstor za transfere, Monći ima i plan B, odnosno spisak igrača koij bi mogli dodatno da pojačaju odbranu Rome, ako mu ne uspe zamisao sa Naćom. Tu su i Armando Ico iz Đenove,  fudbaler Las Palmasa Maurisio Lemos, zatim Alberto Moreno iz Liverpula, Džoni Kastro iz Selte i Janik Gerhart iz Volfsburga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

MonćiNačoNaćo FernandezPrimeraReal MadridRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara