"Darko Micevski"
"Darko Micevski"

Romantičari se predomislili? OFK protiv Zvezde u najjačem sastavu

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.05.14. | 13:35

Na Karaburmi demantuju pisanje Sporta i tvrde da su svih osam igrača vratili sa reprezentativnih akcija

Darko MicevskiCrvena zvezda će ipak morati da se preznoji ne bi li stigla do titule šampiona Srbije u 29. kolu Superlige, pošto će u nedelju protiv sebe imati najjači tim OFK Beograda, a ne drugu postavu što je najavljeno u današnjem izdanju dnevnog lista Sport.
"Onog momenta kada smo zvanično obavešteni da se prvenstvo nastavlja u nedelju, mi smo vratili u klub svih osam reprezentativaca i oni su već danas bili na treningu OFK Beograda. Nije istina što pišu pojedini mediji, te ovom prilikom želim da ih demantujem. U nedelju izlazimo na megdan Crvenoj zvezdi sa najjačim timom, svi igrači su mi na raspolaganju i imaju pravo igranja, osim Nemanje Antonova koji ima kartone", rekao je šef struke Zlatko Krmpotić u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Isti čovek kojeg je Sport prethodno citirao kako kaže: "U politiku drugih klubova neću da se mešam, ali lično smatram da je obaveza i trenera i klubova da brane ugled zemlje odakle su..."

Izabrane vesti

Neko ovde ne govori istinu…

Bilo kako, odluka trenera Krmpotića znači da će se u konkurenciji za sastav protiv crveno-belih naći i mladi reprezentativci Stefan Čupić, Bogdan Planić i Aleksandar Čavrić, omladinski reprezentativci Dejan Dražić, Saša Zdjelar i Milan Gajić, kao i makedonski reprezentativac Darko Micevski.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zlatko KrmpotićSuperligaSrbijaOFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara