"Kvadrado i Sako"
"Kvadrado i Sako"

Romina ideja: Sako umesto Ridigera, Kvadrado alternativa za Mareza

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.07.17. | 12:36

Naravno, sve je još samo u Monćijevoj glavi

Kvadrado i SakoUefina pravila o finansijskom fer pleju su nemilosrdna, Roma je morala da reaguje, pa je Antonio Ridiger za 35.000.000 evra otišao u Čelsi, a Mohamed Salah se za 42.000.000 preselio u Liverpul. Sada je vreme da Monći uzvrati, a prema navodima medija prvi na piku Vučicinog sportskog direktora su Mamadu Sako i Huan Kvadrado.

Tačnije, ovaj drugi baš nije bio prva Monćijeva želja, ali kako se čini da će Rimljani veoma teško ubediti Lester da im proda Rijada Mareza, pažnja je usmerena na Kolumbijca iz Juventusa. Kvadrado ni sledeće sezone neće biti starter u Torinu, štaviše posle dolaska Daglasa Koste iz Bajerna i Federika Bernardeskija iz Fjorentine jasno je da je sve dalje od terena. Rastanak je najbolje rešenje za obe strane s tim da Juve zauzvrat traži obeštećenje od 30.000.000 evra. Marez bi koštao 40.000.000, ali Lester nije rad da ga proda.

Izabrane vesti

Inače, Kvadrado je bio i Milanova želja, ali kako su se Rosoneri već nakupovali nije jasno kako bi prikupili sredstva i za njega. Iz Rome su se već javno žalili da kineski vlasnici Milana zaobilaze Uefina pravila o fer pleju i troše novac koji ne zarađuju.

Kad je u pitanju Sako, Liverpul je spreman da ga pusti, ali insistira na obeštećenju od oko 34.000.000 evra pošto na Enfildu smatraju da na tržištu vlada deficit kvalitetnih štopera, a da je Francuz ipak dokazana klasa, iako se mnogi ne bi saglasili sa takvom ocenom. Monći se sigurno nada da će uspeti da spusti cenu. Kristal Palas nije uspeo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaHuan KvadradoItalijaJuventusLiverpulMamadu SakoPremijer ligaRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara