Romina meta posle Malkoma - Florijan Tovan

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 20:17

Marselj će, ipak, biti tvrd pregovarač

Barseloninom objavom transfera po formuli 41.000.000+1.000.000 evra Roma je zatvorila poglavlje Malkom i okrenula se novoj želji - Florijanu Tovanu.

U gotovo filmsku zapletu Roma je ostala bez toliko željenog pojačanja, ali sportski direktor Monći ne odustaje od ideje da desni bok pojačanja kvalitetnim imenom. Zbog toga je kao ideja iskočio svetski šampion sa Francuskom, koji je iza sebe imao odličnu sezonu u Marselju, što mu je i donelo poziv na konačni spisak Didijea Dešana za Mundijal u Rusiji. 

Izabrane vesti

Italijanski Skaj objavio je da su već uspostavljeni preliminarni kontakti sa Olimpikovom upravom i stavljeno je do znanja da je Tovan meta, ali je iz poznate francuske luke stigao ekspresan odgovor - Roma ne bi trebalo da se javi dalje bez ponude od bar 40.000.000 evra. To je samo malo više od onoga što je Roma nudila Bordou za Malkoma (35.000.000+2.500.000 evra), ali Monći će pokušati da smekša ljude iz Olimpikove vrhuške. 

To će, jasno je, biti pakleno težak posao. Tovan je prošle sezone ubeležio čak 22 gola i 11 asistencija, zbog čega je bio na samom vrhu liste najboljih igrača Olimpika. Istina, Marselj ima dobru šansu da odlično unovči Tovana, koga je prošlog leta dovela iz Njukasla za nešto više od 10.000.000 evra. 

Roma mora da se otvori. Jer, u Olimpiku nisu nešto preterano zainteresovani da se Tovana reše, pa je tako posao već u početku osuđen na tvrde i neizvesne pregovore. 

Podsetimo, Roma je u minulom periodu na poziciji desnog krila gledala i Memfisa Depaja, Domenika Berardija, Susa i Federika Kjezu

Foto: Action Images


tagovi

MalkomFlorijan TovanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara