Ronaldo i Dibala napadaju Bolonju

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.09.18. | 15:04

Alegri najavio da će promešati karte za meč sa ekipom Filipa Inzagija

Trener Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da će u sredu protiv Bolonje u utakmici šestog kola Serije A igrati i Kristijano Ronaldo i Paulo Dibala. Stara dama je u prvih pet kola ostvarila perfektan učinak i nalazi se na liderskoj poziciji na tabeli.
Alegri je na konferenciji za novinare u Torinu objasnio da nema potrebe da odmara Ronalda jer sledeće nedelje Portugalac ionako neće igrati u Ligi šampiona. Dobio je u prvom kolu crveni karton protiv Valensije i sledi mu suspenzija.
“Ronalda svakako neće biti sledeće nedelje u meču sa Jang Bojsima. Početak je sezone, on se fizički oseća dobro. Važno mu je da nastavi da igra i daje golove. Tako da će se naći sutra na terenu”, kazao je trener Juventusa.

Nastavio je onda dalje Alegri da otkriva kartera pred sutrašnju utakmicu.
“Dibala? Da i on će igrati. Prekjuče je pružio dobru partiju. Mnogi gledaju njegovu igru samo kroz golove, ali bio je na nivou protiv Frozinonea. I njemu su potrebne utakmice”.

Izabrane vesti

Najavio je još strateg šampiona Italije još promena u startnoj postavi za okršaj sa Bolonjom.
“Perin će braniti, Kjelini će da odmori, a Aleks Sandro je pod znakom pitanja. Ako on bude nastupio, desno će da ide Kvadrado, a levo Kanselo. Mada, možda na levu stranu stavim i Bernardeskija”.

Najavio je Alegri i mogućnost da se u tim vrati iskusni defanzivac Andrea Barzalji.
“U potpunosti se oporavio i mogao bi da bude tu od početka. ‘Stare kajle’ ne moraju da treniraju. Kada je potrebno da trče, samo ih pošaljete na teren i oni trče. Ako zaigra Barzalji, pozadi ćemo imati trojicu. U suprotnom, biće četvorica pozadi”, zaključio je Alegri.

Foto: Action images


tagovi

Masimilijano AlegriKristijano RonaldoPaulo DibalaAleks SandroAndrea Barzalji

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara