""
""

Ronaldu mogu da daju Zlatnu loptu samo zato što je lep

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 09:42

Hristo Stoičkov ima dva favorita za najboljeg igrača sveta 2016. godina, ali među njima nije Mesi

Dosad triput na krovu sveta. Samo je Lionel Mesi bolji. Kristijano Ronaldo ima tri Zlatne lopte. Argentinac čak pet. Deluje da će i narednih godina, bez obzira na golgetersku upornost Luisa Suareza i(li) magiju iz kopački Nejmara baš prvi asovi Real Madrida i Barselone da osvajaju pojedinačana priznanja namenjena najboljim igračima planete.

Samo, da se pita Hristo Stoičkov ne bi Ronaldo dobio Zlatnu loptu zbog fudbalskih, nego nekih drugih karakteristika, iako je Portugalac ove sezone sa kraljevskim klubovom osvojio Ligu šampiona, opet prebacio kotu od 50 golova u sezoni šestu godinu uzastopno, a još ako osvoji EURO biće prvi kandidat da na zimu da podigne velelepno priznanje.

Izabrane vesti

To ne impresionira Hrista Stoičkova.
Antoan Grizman u potpunosti zaslužuje Zlatnu loptu, jer igra spektakularan fudbal i sposoban je da oduva konkurenciju. Isto tako i Geret Bejl će biti u konkurenciji, ako se Vels plasira u finale Prvenstva Evrope. Ronaldo može da je osvoji samo ako se bude računao izgled. Zgodan je“, sakrastično će čuveni bugaraski as, koji ni u prošlosti nije štedeo Kristijana.

Donekle i razumljivo, ako se ima u vidu da je u dva mandata nosio dres Barselone, pa je više miljenik Lionela Mesija, koji ovih dana privlači pažnju usled odluke da se povuče iz reprezentacije Argentine.
Mesi će se vratiti u državni tim. Uveren sam“, dodao je Stoičkov.

(FOTO: Action images)


tagovi

Real MadridPrimeraPortugalKristijano RonaldoHristo StoičkovEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara