""
""

Rosi stigao u Levski: Izvinite, nisam još naučio bugarski

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.08.17. | 17:59

Rosi je poručio navijačima Levskog da nije čarobnjak, ali da veruje u uspehe i dobre rezultate kluba koji je poslednji put bio šampion Bugarske još 2009. godine

Italijan Delio Rosi konačno je postao trener bugarskog velikana Levskog. Posle dvonedeljnih pregovora sa jednim od najtrofejnih klubove te zemlje, rekao je da je odluku doneo nakon što je video koliko je gazda Levskog Spas Rusev odlučan i istrajan u nameri da ga dovede.

Izabrane vesti

Rosi je poručio navijačima Levskog da nije čarobnjak, ali da veruje u uspehe i dobre rezultate kluba koji je poslednji put bio šampion Bugarske još 2009. godine.
“Imao sam još neke ponude, ali predsednik Levskog mi je rekao da hoće da me angažuje po svaku cenu. Neću ništa da obećavam. Predsednik je od mene tražio da stvorim novi stil igre kako bi klub krenuo napred. Nadam se da ću imati dovoljno vremena, jer da bi trčali, prvo moramo da naučimo da hodamo. Važno je da navijači to prepoznaju“, rekao je Rosi na konferenciji za novinare u Sofiji.

On se izvinio što se predstavnicima medija obratio na bugarskom, ali do poslednjeg trenutka nisam znao da ću doći u ovaj veliki klub.
“Prethodnih 19 godina sam radio u Italiji. Hoću da se dokažeml, volim izazove i bilo je pravo vreme da prihvatim poziv Levskog“, dodao je Rosi.

On je vodio veliki broj klubova u dosadašnjoj karijeri - Lacio, Sampdoriju, Bolonju, Palermo, Atalantu, Fjorentinu, Đenovu, Peskaru, Fođu i Salernitanu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Delio RosiLevskimeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara