Rosonerima derbi Tetova, Pelister iz bolnice na utakmicu

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.04.18. | 13:05

Ekspedicija tima iz Bitolja otrovala se hranom pre pet dana

Vreme je da saznamo imena finalista kupa Makedonije. Danas su na programu revanš mečevi polufinala kupa, u kome će biti odigran još jedan prolećni derbi Tetova između Renove i Škendije, dok se u Strumici sastaju Akademija Pandev i branilac trofeja Pelister.

Samo četiri dana posle blamaže i petardiranja (0:5) u okviru prvenstva Renova ponovo igra sa Škendijom, a Gipsari se sada nadaju da će uspeti da se konsoliduju, i posle 1:1 u prvom susretu, naprave čudo plasmanom u finale. Domaćina očekuje znatno teži posao, jer se u sastav makedonskih Rosonera vraćaju tri veoma važna igrača Ibraimi, Alimi i Adili, koji nisu igrali u prvom odmeravanju snaga. Zbog toga je Škendija veliki favorit da se nađe u trećem vezanom finalu i da se bori za drugi pehar najmasovnijeg takmičenja u zemlji.

Izabrane vesti

Pelister je na dobrom putu da se opet nađe u finalu, ali samo ako posmatrate rezultat prvog susreta (2:1). Naime, sastav iz Bitolja imao je veliki peh pre pet dana kada je putovao na ligaški susret sa Škupijem. Usput je napravio pauzu za ručak u Velesu, posle kojeg je čak 15 fudbalera zeleno-belih završilo na infektivnom odeljenju bolnice u Velesu usled trovanja hranom. Prvenstveni susret bio je odložen, ali će se ovaj u kupu igrati i najavljeno je da će najmanje četvorica fudbalera gostiju biti van stroja. Akademija Pandev tako ima odličnu priliku da se prvi put u istoriji plasira u finale nacionalnog kupa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:00 1981 MKD K Renova - Shkendija ki 2 1,40
Sre 16:00 1982 MKD K Academia P. - Pelister ki 1 1,45
Ukupna kvota2,03

MAKEDONIJA, KUP - POLUFINALE

Sreda
15.00: (7,25) Renova (4,40) Škendija (1,40)
16.00: (1,45) Akademija Pandev (4,00) Pelister (7,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŠkendijaPelisterAkademija PandevRenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara