Rozenborg se nada Branovom kiksu

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.08.18. | 13:40

Nastavlja se 20. kolo prve norveške lige

Naučili smo već da Skandinavci i te kako umeju da budu isplativi, a još kada imate ljude koji su dobro upućeni u materiju, zaista može da se zaradi. Iako je prostor u manje kvalitetnim ligama za iznenađenja manji, uvek treba imati u vidu sve faktore poput atmosfere u timu, finansijske situacije, zdravstvenog biltena...

Rozenborg će posebno biti motivisan.
"Bran ima teško gostovanje, pa Rozenborg to mora da iskoristi i pobedom ga možda i preskoči na tabeli. Sandefjord je živnuo, bez poraza je tri kola, pa bi i protiv Lilestrema mogao do bodova. Molde je u četvrtak igrao sa Zenitom u Rusiji, pa nisam uveren da će da savlada Ranhajm. Obaveze u Ligi Evrope je imao i Sarpsborg", rekao je Bojan Zajić za TIP Novosti.

Izabrane vesti

Zanimljivo je i u drugoligaškom karavanu...
"Najveći favorit u ovom kolu je Alesund, mada savetujem oprez, jer je Nest Sotra u dobroj formi. Sogndal je neočekivano poražen na svom terenu od Floroa, što mu je drugi neuspeh zaredom. Utakmicu je dobro počeo, rano je poveo, a onda odjednom stao. Sa druge strane, Mjondalen je kiksnuo kod kuće protiv Asanea, bilo je 1:! , a domaćin promašio "sto" šansi", zaključio je nekadašnji vezista Partizana, trenutno pomoćnik u drugoligašu Sandnesu.

NORVEŠKA 1 - 20. KOLO:

Subota

Tromso - Bodo/Glimt 1:2 (0:0)

Nedelja

Ponedeljak

NORVEŠKA 2 - 21. KOLO:

Subota

Sandnes - Viking 3:0 (2:0)

Nedelja

Utorak

Foto: Shutterstock


tagovi

Rozenborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara