"Dušan Tadić protiv Bakarija Sanje"
"Dušan Tadić protiv Bakarija Sanje"

Rumeni obrazi Orlova zbog sramotno lošeg terena

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.09.14. | 23:25

"Šnajderlin mi je rekao da ne može da veruje da u Srbiji ne postoji bolji stadion. Rekao mi je i da smo mnogo opasniji kada napadamo... I u pravu je", prepričava Dušan Tadić razgovor sa saigračem iz Sautemptona

Dušan Tadić protiv Bakarija SanjeIgra nije bila lepršava, ambijent je bio gori, a teren je bio – katastrofa! Dušan Tadić ne krije razočaranje zbog stanja travnjaka na stadionu u Humskoj. Uostalom zbog njega je crveneo pred saigračem iz Sautemptona, francuskim reprezentativcem Morganom Šnajderlinom.
"Rekao mi je da je sramota koliko je loš teren bio. Neverovatno mu je da u Srbiji ne postoji bolji", nemoćno Tadić sleže ramenima posle remija od 1:1.

Zadovoljavajućeg s obzirom na to da je Francuska pre samo nekoliko dana savladala Španiju. Srbija je Trikolorima bila apsolutno ravnopravan protivnik.
"I o tome sam razgovarao sa Šnajderlinom. Primetio je da smo mnogo opasniji kada napadamo. I u pravu je ! Šteta je što smo im u prvom poluvremenu prepustili loptu i dali im previše prostora", sumira utiske Tadić.

Izabrane vesti

Nažalost, ovaj deo o stanju terena nekako nam ne izlazi iz glave... Bitno je da smo izgradili reflektore širom Srbije... Koga briga za terene?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dušan TadićMorgan Šnajderlinreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara