"Andrej Kirilenko"
"Andrej Kirilenko"

Rus „popio“ suspenziju u Filadelfiji: Kirilenko, gde si?

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.01.15. | 19:53

Od kada je postao član Siksersa iskusni krilni igrač nije se nijednom pojavio na treningu uprkos pozivima iz kluba

Andrej Kirilenko

Svi se pitaju gde je Rus! Andrej Kirilenko trejdovan je iz Bruklina u Filadelfiju 11. decembra, ali ga niko nije video u novom klubu već mesec dana. Rus je i dalje u Njujorku gde navodno rešava problem sa povredom leđa, ali i iz ličnih razloga, te već nedeljama odbija da se pojavi na treningu. Upravi Siksersa je prekipelo i jedan od najboljih ruskih igrača svih vremena suspendovan je do daljnjeg.

Izabrane vesti

Prema informacijama Yahoo-a, generalni menadžer Filadelfije Sem Hinki doneo je odluku o suspenziji još pre nekoliko dana, ali je tek danas zvanično potvrđeno pošto je trener Bret Braun rekao da neće računati na Kirilenka u narednom periodu.

Rus je u redove Siksersa stigao pre mesec dana iz Bruklina, a u suprotnom pravcu otišao je Brendon Dejvis kao i projektovani pik druge runde 2020. godine. No, koliko je pogrešio, menadžment Filadelfije shvata tek sada, iako  problematični krilni košarkaš  nije upisao niti jedan nastupo od 13. novembra kada je odigrao nekoliko minuta za Netse protiv Golden Stejta.

Mediji preko bare nedavno su preneli da Siksersi planiraju da uključe Andreja u neki trejd do kraja februara, ali je sada daleko realnija opcija amnestiranje njegovog ugovora kako bi se seleri kep dodatno olakšao za naredno leto.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaBruklin NetsAndrej Kirilenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara