""
""

Rutina Viole: Bikovi nemoćni na Artemio Frankiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.01.16. | 14:43

Lagano slavlje ekipa Paula Souze - 2:0

Rutinsko slavlje Fjorentine na otvaranju paklenog dana u italijanskoj Seriji A. Predvođeni sjajnim Josipom Iličićem izabranici Paula Souze bez većih problema su izašli na kraj sa nemoćnim Torinom, koji je još jednom pokazao da nema šta da traži u okršaju sa najkvalitetnijim ekipama italijanskog fudbala - 2:0 (1:0).

Izabrane vesti

Upravo je sjajni slovenački reprezentativac prvi pronašao ključ za gol Bikova u ovoj utakmici. Njegov projektil iz slobodnog udarca bio je nerešiva enigma za Salvadora Ičasoa, koji je paradom samo ulepšao Iličićevo remek delo.

Igrači Torina kao da nisu imali plan B, odnosno šta raditi ako domaćin dođe do vođstva, pa su uzaludno pokušavali da pronađu put do gola Antona Tatarušanua. Domaćin je tokom kompletnog toka utakmice držao stvar u svojim rukama i samo tražio pravi način da zada fatalan udarac nemoćnom rivalu.

Sve je definitivno bilo rešeno u 83. minutu, kada je Gozalo Rodrigez iskoristio odličan centaršut Paskvala iz kornera i overio tri izuzetno važna boda svog tima.

Viola je ovim bodovima prišla na tri boda vodećem Napoliju i jedan bod iza drugoplasiranog Juventusa, pa bi joj svakako prijalo da oba tima ostanu makar bez dva boda u današnjim mečevima.

SERIJA A - 21. KOLO:

Frozinone - Atalanti 0:0

Empoli - Milan 2:2 (1:1)
/Zjelinski 32, Makarone 61 - Baka 8, Bonaventura 48/

Nedelja:
12.30 Fjorentina – Torino
15.00 Sasuolo – Bolonja
15.00 Inter – Karpi
15.00 Lacio – Kjevo
15.00 Verona – Đenova
15.00 Sampdorija – Napoli
15.00 Palermo – Udineze
20.45 Juventus - Roma

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSerija APaulo SouzaJosip IličićItalijaFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara