"Nikolić"
"Nikolić"

Ružomberok iz keca u kec i 3+

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.13. | 13:34

Golman Milorad Nikolića pomaže kladiocima MOZZART-a u tipovanju slovačke lige

NikolićU poslednjem kolu slovačkog šampionata vodeći Slovan iz Bratislave zabeležio je pobedu u gostima i osamio se na liderskoj poziciji. Dobar rezultat na strani ostvario je i Ružomberok, našeg golmana Milorada Nikolića, koji je bio uspešniji od Žiline (2:3) i zahvaljujući tim bodovima izbio je na drugo mesto.

Uz pomenute dve pobede gostujućih sastava zabeležena su dva trijumfa domaćina i dva remija. Čuvar mreže Ružomberoka i ovog vikenda nam pomaže u tipovanju 13. kola slovačkog prvenstva.

Prvi par je Senica - Slovan.
“Tim iz Bratislave je u seriji pobeda, dok Senica u poslednje vreme igra slabije”, kaže za MOZZART Sport Nikolić i dodaje. “Ova utakmica je prilika da domaćin uzme maker bod, predlažem iks uz 0-2 gola. Košice koje su promenile trenera igraju bolje i dočekuju Bistricu. Gosti su podigli formu, ali igrao bih na Košice, tipujem jedinicu sa 2-3 gola”.

Još dve utakmice se igraju u subotu od 14.30 sati, Mijava - Nitra i tvoj Ružomberok - Zlatne Moravce.
“Mijava je u očajnoj seriji, od pobede nad nama nisu zabeležili trijumf. Nitra je sve bolja, ipak se opredeljujem za domaćina, jedinica sa više golova, dakle 3+. Posle pobede nad Žilinom apsolutni smo favoriti, želimo da sačuvamo drugo mesto. Predlažem prelaz iz 1-1 i 3+”.

Poslednja dva meča počinju u 17.30, a sastaju se Trenčin - Trnava i Žilina Dunajska Streda.
“Dosta je teško tipovati utakmicu Trenčin - Trnava. Oba sastava su u formi, domaćin igra na veštačkoj podlozi i to može biti prednost. Igrao bih keca uz 2-3 gola. U Žilini nešto nije u redu što pokazuju poslednji rezultati, ali imaju duplo bolju ekipu od protivnika tako da neće dozvoliti još jedno iznenađenje na svom terenu. Tipujem jedinicu i 3+”, zaključio je Nikolić, koji je ukupno za ovo kolo predvideo četiri jedinice, jedan prelaz iz 1-1 i jedan iks".

Trenutno najviše pobeda u ligi ima Slovan (9), a Dunajska Streda najviše poraza (9). Najefikasniju navalu ima Trenčin (30 golova), dok je Nitra primila gol više. Senica ima najčvršću odbranu (12 golova, jedan po meču), Košice gol razliku 13:13, a najviše remija ima Bistrica.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

Izabrane vesti


tagovi

EvropaMilorad NikolićRužomberokSlovačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara