Sa betonskom odbranom nema greške

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.06.18. | 12:00

Dobra kvota u norveškoj trećoj ligi

Znate i sami mantru, malo Mundijal, malo neka opskurna liga. Međutim, to što su se lige petice završile i što nema onog vrhunskog fudbala na koji smo navikli tokom čitave sezone ne znači automatski i da ne može da se zgrne lova. Naprotiv... Često se u tim manjim ligama kriju fiksevi i dobre kvote.

E sad, možda zvuči preterano kada kažemo da dobra kvota leži u trećoj norveškoj ligi (Grupa B), ali ima rezona. Egersund i Stjerdals otvaraju 11. kolo, a onako na prvi pogled deluje da je ovaj par za izbegavanje jer ova dva tima dosad imaju identičan broj bodova (13) i isti skor (tri pobede, isto toliko poraza i četiri remija). Iako ni to nije u potpunosti tačno - Egersund je favorit zbog činjenice da se Stjerdals ne snalazi najbolje na strani - možda bi golovi bili optimalno rešenje.

Izabrane vesti

Stjerdals je treći po efikasnim mečevima (3,3 u proseku), u vrhu je i po efikasnosti (1,7), prima sličan broj golova i na 70 odsto mečeva ove sezone igrao je 3+. S te strane zaista deluje da je ovde bliži 3+ nego 0-2. Ipak, nikako nemojte da potcenite Egersundovu defanzivu jer je zaista ozbiljna. Prvo, dovoljno valjda govori da su mečevi Egersuna najneefikasniji u ligi sa 1,6 golom u proseku. Drugo, ovaj tim prosečno prima 0,7 golova (samo Skeid ređe vadi loptu iz mreže) i na čak 80 odsto mečeva ove sezone igrao je 3+. Treće, svih pet ovosezonskih mečeva Egersunda kod kuće okončana su sa najviše dva gola. Teško će i ovoga puta posustati..

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:00 5671 NOR3B Egersund - Stjordals ug 0-2 1,98
Ukupna kvota1,98

NORVEŠKA 3 B - 11. KOLO:

Petak

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Norveška 3B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara