""
""

Sad su prvi: NiGOLić, Paun, Švajni - to je ta ekipa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.17. | 09:35

Čikago Fajer nastavio da niže pobede u MLS ligi

Bez obzira što su ispali iz Kupa pre samo nekoliko dana, puleni Veljka Paunovića nastavili su da melju. Čikago Fajer u velikom stilu gazi ka prvom mestu u Istočnoj konferenciji MLS lige, gde se izdvojio na čelu tabele ispred snažnih ekipa Toronta i Njujork Sitija.

Izabrane vesti

Vankuver je bio preslab noćas za momke iz Grada vetrova koji su ih urnisali pred svojim navijačima sa čak 4:0 i priredili još jedno fino fudbalsko popodne. Blistao je Nemanja Nikolić, reprezentativac Mađarske koji je postigao dva gola, ali i na kraju asistirao De Luvu za idealan završetak utakmice.

Naš momak, rodom iz Sente već ima 16 golova na kontu i ubedljivo je prvi na listi strelaca ispred Erika Toresa (Hjuston, 12) i Davida Vilje (Njujork Siti, 11) pa je jasno da je promena sredine tokom zime bila obostrano berićetna.

Od prvog minuta na terenu dominirao je tim Veljka Paunovića. Predvođen iskusnim Nemcem Bastijanom Švajnštajgerom na sredini Čikago je delovao kao najfinije ukomponovani ortkestrar pa zaista tvorcu šampionske generacije srpskih omladinaca sa Novog Zelanda treba odati priznanje na poslu koji je uradio do sada.

Njegova ekipa je ovom pobedom produžila sjajnu seriju od deset utakmica bez poraza u MLS ligi i deluje da su Vatreni momci iz Čikaga nezaustavljivi u ovom trenutku.    

(FOTO: Action Images)


tagovi

Veljko PaunovićNemanja Nikolićmeđunarodni fudbalČikago FajerBastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara