Gustavo Blanko Leščuk
Gustavo Blanko Leščuk

Šahtjor namerno ukočio Leščuka, Zvezdin novi napad na Soldana

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.07.18. | 21:15

Crveno-beli bez pojačanja na Suduvu

Probalo je rukovodstvo Crvene zvezde da učini sve da šampion Srbije osetno pojačan dočeka predstojeći dvomeč kvalifikacija za Ligu šampiona sa litvanskom Suduvom (utorak, 20.30), pre svega u špicu napada, gde postoji problem zbog povrede Nikole Stojiljkovića.

Ipak, Beograđani nisu uspeli u toj nameri, a kako je večeras istekao i rok za registraciju novih igrača, crveno-beli drugo kolo dočekuju sa istim snagama kao i u prethodnoj rundi s Milanom Pavkovim i Dejanom Joveljićem u konkurenciji za startnu postavu.

Izabrane vesti

Tri imena su protekle nedelje bila u opticaju na Marakani, a posle neuspeha sa dovođenjem Ričmonda Boaćija (Đengsu Suning) sve snage su bile usmerene na Argentinca Franka Soldana (Santa Fe) i njegovog zemljaka Gustava Blanka Leščuka (Šahtjor). Delovalo je da je ovaj drugi, koji nastupa u Ukrajini i najbliži srpskoj prestonici u jednom trenutku, međutim, zapelo je u poslednjem trenutku oko novca.

Naime, kako saznaje MOZZART Sport, bogati klub iz Donjecka tražio je na kraju određenu novčanu nadoknadu za Blanka, a pride nisu bili ni raspoloženi da se papirologija završi u najkraćem mogućem roku, kako bi igrač mogao da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Mlojeviću za predstojeći dvomeč s Litvancima.

Tako će crveno-beli sačekati treće kolo i novu priliku da dovedu još jednog napadača, naravno pod uslovom da eliminišu Suduvu, a samim tim aktuelna je ponovo i priča oko dolaska velike letnje želje, Franka Soldana, bez obzira što bi njegovo dovođenje bilo veliki finansijski izazov za crveno-bele koji nisu jedini koji ga žele.

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Gustavo Blanko LeščukFranko Soldano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara