"Saša Ilić pogađa sa penala protiv Javora"
"Saša Ilić pogađa sa penala protiv Javora"

Sale Ilić kao Moca Vukotić, ispred još samo Bobek! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.13. | 16:07

Kapiten Partizana u pobedi protiv Javora postigao svoj 113. prvenstveni gol za crno-bele

 

Saša Ilić pogađa sa penala protiv Javora"Jedan je Sale kapiten" već dugo odzvanja tribinama na utakmicama Partizana, a obzirom na to kako pred 35-godišnjim plejmejkerom padaju rekordi sasvim je i jasno zašto. Saša Ilić danas je imao još jedan razlog za slavlje.

Izabrane vesti

Naime, gol sa bele tačke kojim je crno-belima doneo minimalac u Ivanjici i kraj crne serije od tri uzastopna kola bez pobede bio je kapitenu Partizana 113. prvenstveni u dresu voljenog kluba!

Na istoj cifri je stao i legendarni Momčilo Moca Vukotić, a ispred je samo najbolji strelac u bogatoj istoriji Stjepan Bobek sa 118 prvenstvenih golova.

Dakle, nema sumnje, Saša Ilić spada u najuži krug istinskih simbola crno-belog kluba iz Humsku. Šteta je samo što mu saigrači nisu ulepšali proslavu dobrom igrom što je i te kako neviralo kapitena, koji je vikom pokušavao da probudi ekipu protiv Javora... Uzalud.

Ipak, nema sumnje da je Ilić kapiten i sa punih 35 godina mozak, ali i motor Partizana. Kapa dole majstore. Takvi igrači prava su retkost u srpskom fudbalu.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Momčilo VukotićFK PartizanSrbijaStjepan BobekSuperligaUroš Ćosić i Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara